#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuç? Falcao yürüyecek halde bile olsa şampiyonduk diyorum. Mostafa ile olamıyorsun.
Falko oynasa son haftaya kalmadan havlu atardık. Herif yürüyemiyordu işte

Hatta Terim, Mostafa gayet iyi gidiyorken ikisini birden oynatma sevdasına düştü. Ondan sonra Ankara maçından sonra sıçış başladı.

34 yaşıma geldim, bizim taraftardaki nankörlüğün eşine henüz rastlamadım.

Adamın yürüyecek hali yok ne istiyorsunuz tam olarak anlamadım

Kocaeli maçında bile varlık gösteremiyor ne yapmalıyız pamuklara falan mı sarmalıyız

Ekstra izin alıp talk showlarda saçma sapan konuşmasına girmiyorum bile.

Herkes takımın iyiliğini istiyor, bu adam bu haliyle bu takıma iyi gelmiyor.

Geçmişe bakıp bugünü okumak takıma kaybettirir, Icardi'ye değil.

Falko oynasa son haftaya kalmadan havlu atardık. Herif yürüyemiyordu işte

Hatta Terim, Mostafa gayet iyi gidiyorken ikisini birden oynatma sevdasına düştü. Ondan sonra Ankara maçından sonra sıçış başladı.
Icardi de aynı şekilde şu an 11 oyuncusu değil. Ama hiç katkı vermiyor gibi bir durum yok. Aksine geleni atıyor yine. Ona rağmen Falcao muamelesi görmesini anlamadığımı ifade etmek istedim. Osimhen yoksa mesela, 11 kişi oynatacak (mevcut haliyle) Barış veya Ahmed mi oynamalı yoksa 10 kişi oynatacak Icardi mi? 10 maçın 9'unda Icardi'yi tercih ederim.

İlk 2 senesi ve o iki şampiyonluk için teşekkürler. Kendisini çok sevdim hala da seviyorum. Hepimiz aşkın olayım dedik. Amma ve lakin artık olmuyor, gitmiyor. Bu şekilde devam etmesi de mümkün değil. Hala daha hazır değilken, Prime Osimhen'in olduğu yerde ben yedek olacak, sonradan oyuna girecek oyuncu değilim triplerine giriyorsun, teknik ekibi baskılıyorsun. Sonra oynatıyorlar sahanın ortasına ediyorsun, maçı kaybettiriyorsun. Ondan sonra da geçmişin hatırına kimsenin eleştirmemesini bekliyorsun.

Öyle bir dünya yok. Futbolda dün diye bir şey yoktur, bugün ve yarın vardır. Sahada, futbol kendisini bırakmış gibi bir görüntü verirsen o iş yürümez. Oynamak için baskı yapıyorsan çıkıp adam gibi oynayacaksın ya da hazır olmadan ilk 11'de oynamayacaksın, sonradan gerekirse oyuna gireceksin. Mevcut halinle de yeni sözleşme beklentisine girmeyeceksin, milleti aptal yerine koymayacaksın. Sahada tel tel dökülüyorken milli aralarda gidip 11 gün tatil yapmayacaksın mesela.

Icardi de aynı şekilde şu an 11 oyuncusu değil. Ama hiç katkı vermiyor gibi bir durum yok. Aksine geleni atıyor yine. Ona rağmen Falcao muamelesi görmesini anlamadığımı ifade etmek istedim. Osimhen yoksa mesela, 11 kişi oynatacak (mevcut haliyle) Barış veya Ahmed mi oynamalı yoksa 10 kişi oynatacak Icardi mi? 10 maçın 9'unda Icardi'yi tercih ederim.
Barış > Sallai > Ahmed > Icardi

Osimen sakatlandı, paşa da tatilde. Vay arkadas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt