#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maalesef yine kötü bir iletişimsizlik örneği.
bu taraftara açıklamanız gerekirdi neden bu kadar izin aldığını. He çocukları görmeye gitti dersin ok ama galaya da katılma be abim bi zahmet en azından o görüntüyü verme.

Sözleşme uzatmadığımız için bu kadar yayıyor biliyorsunuz değil mi? Normalde futbolcular sözleşme almak için kasar ama buna göre takımın kralı o, sözleşme yenilemek zorundayız. Yenilemezsek de 6 ay yatarım, istediğim maçta bu bidon halimle 11 çıkarım. paramı alır giderim modunda herif.

Futbol kendisi için artık 2.plana düşmeye başladı abi bunu kabul edelim. 1 yıl önce gittiği Arjantinde Haziran ayına kadar harika bir hayat geçirdi. En güzeli bu sene ayrılık olacak kendisini çok seviyorum ama güzel ayrılalım uzatırsak iyi şeyler yaşanmayacak

Sene sonu bye bye., yeter artık bu umursamazlık.

Bu takımdaki en önemli şey takımdaşlık son 3 senedir. Başarının arkasında kaliteli ayaklar kadar canına dişine takan topçuların varlığı da önemli etken. Böyle düzen bozan kişilere prim verilmemeli, etrafını da bozacak yakında. Torreira ben de gidiyorum, 3 gün yokum dese, ne diyebilirsin?
10 milyon maaş bütçesiyle güzel eklemeler yaparsın.

Sözleşme gündemde son detaylar konuşuluyor h.o.

Anti-icardiciler acaba haklı mı

20250913_000459.webp

Şimdi vefa minnet deniliyor ya bize yaşattıkları için, evet unutulmayacak anılar yaşattı da İcardi'nin tarafından bakarsak bu kulübe hiç mi vefa borcu yok?

Daha 30 olmadan futbola olan tutkusunu kaybetmişti. Buraya gelmeden ne Sane idi ne de Osimhen. Dünya futbolunda saygınlığını yitirmiş, Wanda'nın gölgesinde yaşayan, futbolu değil sürekli magazinsel haberleri ile gündeme gelen biriydi.

Gs kendisi ile şahlandı ise İcardi de Gs ile şahlandı sonuçta. Belki de dünyada bu tutkuyu tekrar yaşayacağı, ismini Wanda'nın önüne tekrar koyabileceği, futbola döneceği tek kulüp bizdik.

Paradan, aldığı maaşın karşılığından bahsetmiyorum. Mesela ben bu minnetin karşılığını Torreira da görebiliyorum. Bireysel çalışmasını vs geçtim bizimle üzülüp mahcup olduğunu hissedebiliyorum. Bu kulübün ve ülkenin ona hayatında para harici neler kattığını çok güzel gösteriyor.

İcardi yeni sözleşme için çabalıyor mu? Özeleştiri yapıyor mu? Sezon başındaki sakatlık dönüşünde taraftardan gördüğü desteğin, özlemin farkında mı? Biraz olsun formunu tekrar kazanmaya gayret gösteriyor mu?

Ben tam tersini görüyorum. Bana anılar zafer kazandırmıyor ki şu an.

Sözleşme uzatmadığımız için bu kadar yayıyor biliyorsunuz değil mi? Normalde futbolcular sözleşme almak için kasar ama buna göre takımın kralı o, sözleşme yenilemek zorundayız. Yenilemezsek de 6 ay yatarım, istediğim maçta bu bidon halimle 11 çıkarım. paramı alır giderim modunda herif.
Hayır. Her sene böyleydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt