Şimdi vefa minnet deniliyor ya bize yaşattıkları için, evet unutulmayacak anılar yaşattı da İcardi'nin tarafından bakarsak bu kulübe hiç mi vefa borcu yok?
Daha 30 olmadan futbola olan tutkusunu kaybetmişti. Buraya gelmeden ne Sane idi ne de Osimhen. Dünya futbolunda saygınlığını yitirmiş, Wanda'nın gölgesinde yaşayan, futbolu değil sürekli magazinsel haberleri ile gündeme gelen biriydi.
Gs kendisi ile şahlandı ise İcardi de Gs ile şahlandı sonuçta. Belki de dünyada bu tutkuyu tekrar yaşayacağı, ismini Wanda'nın önüne tekrar koyabileceği, futbola döneceği tek kulüp bizdik.
Paradan, aldığı maaşın karşılığından bahsetmiyorum. Mesela ben bu minnetin karşılığını Torreira da görebiliyorum. Bireysel çalışmasını vs geçtim bizimle üzülüp mahcup olduğunu hissedebiliyorum. Bu kulübün ve ülkenin ona hayatında para harici neler kattığını çok güzel gösteriyor.
İcardi yeni sözleşme için çabalıyor mu? Özeleştiri yapıyor mu? Sezon başındaki sakatlık dönüşünde taraftardan gördüğü desteğin, özlemin farkında mı? Biraz olsun formunu tekrar kazanmaya gayret gösteriyor mu?
Ben tam tersini görüyorum. Bana anılar zafer kazandırmıyor ki şu an.