Adamın sahada RFS ve Alanya defanslarına bile fizik olarak ezilmesiyle oyuncu kalitesinin ya da geçmişte yaptıklarının ne alakası var yav
Alelade bir amatör takımdan bahsediyoruz, bizden puan alınca bizim için sezon bitmiştir dedi adamlar.
Konular bambaşka yerlere çekilerek esas sorunlar göz ardı edilmeye çalışılıyor. Okan Buruk’ta da aynı durum söz konusu.
Bugün başlıyor idmanlar, umarım döner bir an önce de çalışır.
adamın bugünkü fiziksel durumunun savunulacak bir yanı yok. hele rfs maçı için, sadece icardi değil, tüm takımın hiçbir şekilde savunulacak bir yanı yok.
40 yaşındaki dzeko bile çıkıp çatır çatır topunu oynuyor. gerçekten toparlanması lazım bir an önce. toparlayacaktır da. klasik icardi haftaları geliyor (10-12. haftalar, iç saha bjk derbisi ile başlayacak çıkış) :d tabi işin şakası, burası temenni.
benim kişisel olarak karşı çıktığım konu, özellikle değerli bir kaç üyemiz tarafından (komik olmayan trollerden bahsetmiyorum) icardi'nin geçen yıl da "bu durumda" olduğunun söylenmesi. adamın güncel fiziksel durumunu "tüme varım yaparak", "zaten hep böyleydi" diye boklamanın bir anlamı yok bence. geçen sene ghezzal'dan aldığı darbeden sonra bir de kköy'deki derbi maçından, trafik kazasından çıkmış gibi çıkmıştı herif.
bu itibarsızlaştırmanın yanında + bir de attığı golleri bile "4-0, 5-0 yapan goller" diye küçültüyorlar. ben hayatımda böyle bir arguman görmedim. geçen sene en az 4 nizami golünün ve bir o kadar da penaltısının verilmemesi gibi bir duruma rağmen, penaltısız da gol kralı bitirmiş adamın "şampiyonlukta katkısı sanıldığı kadar yokmuş". vs vs. deniyor.
idmanlara katılmama mevzusunun da "sözleşmesinde olan bir ayrıcalık" olduğunu düşünüyorum. bu tabiki hoş bir şey değil. fakat rasyonel olmak gerekirse zaten bu kalitede bir futbolcunun bir noktada bir defosu olmasa, bu lige bu yaşlarda düşmezdi.
kendisi görünüşe göre aidiyet konusunda bir problemi olmayan biri. profesyonel yaşamıyor ama bir şekilde sezon içinde ritmini bulacaktır yaw, her gün gelip buraya nefret kusmanın bir anlamı yok (senin için demiyorum) keyfini çıkaralım derim bence.
özet olarak, diğer arkadaşlara karşı, ilk cümlendeki argumanı savunuyorum ben de. adamın mevcut fiziksel durumu ile "geçmişte yaptıklarının ne alakası var?" adamın güncel kötü fiziksel durmundan gaz alıp, geçmişte yaptıklarını da küçük görüp bokluyorlar.