#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziken maalesef çok yetersiz. Yazın Michy ile oynadığımız hazırlık maçlarında takım daha derli toplu idi, İcardi ile istenen oyunu oynayamıyoruz mevcut haliyle. Ama bu tabi vazgeçilmesi gerektiğini göstermez, kendisi şampiyon yapan x faktörlerden birisi iki yıldır, o sebeple yine kadrolarda göreceğiz denemek zorundayız.

benim efsanem burak yılmazdır

900c2184f3dcdd6d3ce1ecd1dca40e88.jpg

bu adam düzelene kadar peşindeyiz

2 secenek sunuyoruz

ya adam gibi oynar kilo verir özel hayatını kenara bırakır gollerini atar

ya da yedek kalır ses etmeyiz 3. forvet olmayı kabul edip wanda ile takılır

Fiziken maalesef çok yetersiz. Yazın Michy ile oynadığımız hazırlık maçlarında takım daha derli toplu idi, İcardi ile istenen oyunu oynayamıyoruz mevcut haliyle. Ama bu tabi vazgeçilmesi gerektiğini göstermez, kendisi şampiyon yapan x faktörlerden birisi iki yıldır, o sebeple yine kadrolarda göreceğiz denemek zorundayız.
Kendimizi Zorunlu hissedersek daha kotu hake dusebiliriz. İyiyse diriyse kim oynasın istemez.

Young boys maçında gol yemeden önce net pozisyona giriyoruz icardi ceza sahası içinden rakibin üstüne vuruyor topu dönen top kontradan bize gol oluyor. top gelmiş yani İcardiye

Kendimizi Zorunlu hissedersek daha kotu hake dusebiliriz. İyiyse diriyse kim oynasın istemez.

Young boys maçında gol yemeden önce net pozisyona giriyoruz icardi ceza sahası içinden rakibin üstüne vuruyor topu dönen top kontradan bize gol oluyor. top gelmiş yani İcardiye
Üstad, İcardi oynamaz ise hiç kazanamayız ki, İcardi yönetimi zor bir isim idi zaten. Umarım hem o hem biz mutlu oluruz işi sonunda.

Oynasın mesela sonradanda girebilir. Zorunlu hissetmeyelim diyorum
Anlıyorum tabi ama işte o konuda Okan hoca güvendiğini gösteriyor, İcardi kesilebilir formuna göre ama o zaman daha da süreç zorlaşabilir, galiba böyle bir risk almak istemiyoruz. Yoksa söylediğinde yanlış yok üstad, katılırım

Takım antrenmanlara başladı kendisi hala arjantin’de kendisini takip etmeyen, storylerini bile paylaşmayan bir kadının peşinde.

Üstelik fiziken en çok antrenmana ihtiyacı olan oyuncu olmasına rağmen. Desen ki toplayıp gelsin, sorunu halledip gelsin sonra toparlayıp oynasın eyvallah ama idman yemiyor sonra gelip maçlara 11 başlıyor.

Bir an önce barışsa şu karıyla da en azından kafa olarak toparlasa kendini, zırt pırt Arjantin’e kaçmaz, kendini futbola verir

Eşiyle barışması güzel, umarım artık aklını tamamen sahaya veren bir İcardi olur, çünkü Icardi iyiyken ve kötüyken takımımız inanılmaz değişiyor hücumda

Osimhen döndükten sonra öyle inanılmaz bir fizik seviyesinde olmasına da gerek yok, kalitesini gösterebilecek kadar iyi bir durumda olsa yeter zaten yanında ki Osimhen rakipleri boğacak çoğu maçta

Dzeko icardinin yaşındayken sahada sürünüyordu. Kendisi pivot santrafor at indirsin böyle 45 yaşına kadar oynatırsın ki.

Israrla at ile deveyi karşılaştırmaya bayıldığınız için ısrarla bu işlere devam ediyorsunuz.

evet müsamereniz bittiyse çoluk çocuğu pistten alalım :d

Şimdi buraya düşündüklerimizi yazsak icardi düşmanı oluruz kendisini çok seviyorum ama hayırlı bi noktaya gitmiyor iş umarım süreç bizim için olumlu biter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu fizik durumuna geri getirecek teknik kadro ve yönetim gerekli bu takıma..

Mesela şu anda Kadıköy’de top sürüp tavana çaktığı golü atamaz

İcardi bizim için bir ikon olabilir, çocukları Galatasaraylı yapmıştır. Bu yüzden asla gitsin dememeliyiz. Ama bize sahada oynayacak topçular da lazım. Bu sezonluk daha gezsin tozsun madem oynamaya niyeti yoksa. Şu haliyle illa ben oynayacağım diye tutturup takımın kimyasını bozması can sıkıcı olur. Sen önce tatilden dön, idmana çık, oynayacak duruma gel. Osimhen zaten gidecek. Belki devre arası bile gidebilir. Kendini hazır tutacağı yerde iyice salması artık taraftarda tepki uyandırıyor.

Adamın sahada RFS ve Alanya defanslarına bile fizik olarak ezilmesiyle oyuncu kalitesinin ya da geçmişte yaptıklarının ne alakası var yav

Alelade bir amatör takımdan bahsediyoruz, bizden puan alınca bizim için sezon bitmiştir dedi adamlar.

Konular bambaşka yerlere çekilerek esas sorunlar göz ardı edilmeye çalışılıyor. Okan Buruk’ta da aynı durum söz konusu.

Bugün başlıyor idmanlar, umarım döner bir an önce de çalışır.
adamın bugünkü fiziksel durumunun savunulacak bir yanı yok. hele rfs maçı için, sadece icardi değil, tüm takımın hiçbir şekilde savunulacak bir yanı yok.

40 yaşındaki dzeko bile çıkıp çatır çatır topunu oynuyor. gerçekten toparlanması lazım bir an önce. toparlayacaktır da. klasik icardi haftaları geliyor (10-12. haftalar, iç saha bjk derbisi ile başlayacak çıkış) :d tabi işin şakası, burası temenni.

benim kişisel olarak karşı çıktığım konu, özellikle değerli bir kaç üyemiz tarafından (komik olmayan trollerden bahsetmiyorum) icardi'nin geçen yıl da "bu durumda" olduğunun söylenmesi. adamın güncel fiziksel durumunu "tüme varım yaparak", "zaten hep böyleydi" diye boklamanın bir anlamı yok bence. geçen sene ghezzal'dan aldığı darbeden sonra bir de kköy'deki derbi maçından, trafik kazasından çıkmış gibi çıkmıştı herif.

bu itibarsızlaştırmanın yanında + bir de attığı golleri bile "4-0, 5-0 yapan goller" diye küçültüyorlar. ben hayatımda böyle bir arguman görmedim. geçen sene en az 4 nizami golünün ve bir o kadar da penaltısının verilmemesi gibi bir duruma rağmen, penaltısız da gol kralı bitirmiş adamın "şampiyonlukta katkısı sanıldığı kadar yokmuş". vs vs. deniyor.

idmanlara katılmama mevzusunun da "sözleşmesinde olan bir ayrıcalık" olduğunu düşünüyorum. bu tabiki hoş bir şey değil. fakat rasyonel olmak gerekirse zaten bu kalitede bir futbolcunun bir noktada bir defosu olmasa, bu lige bu yaşlarda düşmezdi.

kendisi görünüşe göre aidiyet konusunda bir problemi olmayan biri. profesyonel yaşamıyor ama bir şekilde sezon içinde ritmini bulacaktır yaw, her gün gelip buraya nefret kusmanın bir anlamı yok (senin için demiyorum) keyfini çıkaralım derim bence.

özet olarak, diğer arkadaşlara karşı, ilk cümlendeki argumanı savunuyorum ben de. adamın mevcut fiziksel durumu ile "geçmişte yaptıklarının ne alakası var?" adamın güncel kötü fiziksel durmundan gaz alıp, geçmişte yaptıklarını da küçük görüp bokluyorlar.

Son düzenleme:
mesela ufak bir örnek; 6-1 yendiğimiz sivas maçında şiir gibi top oynamıştı adam. sadece 2 gol atması değil, istasyon oldu, asist yaptı, top dağıttı vs vs ama gelip "zaten 3. ve 6. golleri attı" diye küçümsenirse ayıp edilmiş olur.

o 3. gol diye küçümsenen golde, maç 2-1'e gelmişti ve rakip malum sivas idi. herkeste bir "acaba" oluştuğu anlarda adam çıktı zımba gibi tam bir "icardi" golü ile 3-1 yaptı.

aynı maçta yine arda kardeşler tarafından bir nizami golü yenip ve net bir penaltısı verilmemişti mesela.

herkes gs-sivas maçı öncesi tedirgindi. adam böylesine bir kritik maçı bile 4 gol 1 asist ile tamamlayabilirdi. zaten ligin son virajında verdiği katkı malum. son hafta konya maçını 2 "icardi" golü ile çözdü ya adam? yukarıda dzeko'yu övdük ama o dzeko aynı konya'da 5 tane net kaçırdı?

şimdi o icardi ile günümüz icardi'sinin ne alakası var?

yani bizim burada icardi'nin güncel form durumu ve fiziksel durumunu eleştirmemiz gereken yerde, bu konu ile geçmişi çamurize edip bunlardan bahsederek esas sorunu görmezden gelmek ve kendisinin son 2 şampiyonluğun ve son 14 derbi maçta alınan 10 derbi galibiyetinin baş mimarı olduğunu yadsımak çok yanlış.

Son düzenleme:
Dzeko icardinin yaşındayken sahada sürünüyordu. Kendisi pivot santrafor at indirsin böyle 45 yaşına kadar oynatırsın ki.

Israrla at ile deveyi karşılaştırmaya bayıldığınız için ısrarla bu işlere devam ediyorsunuz.
orada aslında kıyaslanmak istenen dzeko'nun o yaşına rağmen hala mücadele etmeye devam etmesi, idman kaçırmaması, profesyonel yaşama etiği vs vs

yoksa oyuncu tipi olarak hakikaten biri tilki, biri deve.

hatta takımına duyduğu aidiyet olarak, icardi'nin gs'a duyduğu aidiyet, dzeko'nun fb'ye duyduğundan net fazladır. ama adamların spora bakış açısı farklı. biri profesyonel, avrupalı sporcu, diğeri daha rahat g.amerikalı işte yaw.

biri defansla güreşiyor vs tamam da, al konya'da 5 tane net kaçırdı takımına şamp.luğu kaybettirdi? aynı maçı, aynı sahada, icardi yok pozisyonlarda 30 dkda 2 tane atarak çözdü. saf golcü.

osimhen ejderhası da ikisinin karışımının 2 level üzeri hali işte :d mucize eseri bir 6 ay (belki 1 sene) izleyeceğiz adamı.

Formayi kaptirinca yine acitasyona baslae beyefendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt