Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.572
- 29.058
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski haline donebilmesi imkansız gibi zaten ama su anki Galatasaray'da Icardi'nin basarili olabilmesi zaten zor. Takim tam kadro ve yorgun degilken oynadigi mac sayisi cok az. Genelde takim yorulduktan sonra Osimhen'in yerine oyuna giriyor, Icardi'lik bir oyun olmuyor ve fark yaratamıyor. Fenerbahçe ve Besiktas maçlarında, dun ki Monaco macinda Osimhen bile tek başına fark yaratamadı. Icardi bu haliyle bile Fener'de oynasa muhtemelen 10 gol civarı atmış olurdu ve buyuk ihtimalle Fener lider olurdu. Icardi gibi oyuncuların oyuna girip fark yaratamadıklarında heyecanlarını kaybetmeleri normal. Seneye Arjantin'de falan daha iyi oynayacaktır bence.İcardi nin eski haline dönme gibi niyetinin olduğunu sanmıyorum. Adam salmış heyecanını isteğini kaybetmiş.
her şey yolundaymış performansı iyiymiş gibi konuşan savunan ben görmedim şahsen, itin götüne sokanlara cevap olarak savunuluyor hepNe icardi'yi itin götüne sokanlar haklı
ne de kendisinin hiç suçu yokmuş performansı iyiymiş her şey yolundaymış da icardi'yi savunanlar
yine 2 ayrı uçta yapılan sivri yorumlar
2 şampiyonlukta başrollerden biriydi ve büyük bi ikon oldu.
daha sonra ama sakatlık ama kendine bakmama sebebini bilemem maalesef çok kötü durumda ve yolların ayrılması gerekiyor. bunu da olabilecek en iyi şekilde yapmalıyız, bu kadar
Fark yaratmasınıda geçtim. Derbiye son 5 dk giriyorsun rakip bastırıyor. 5 dk bari koş bas mücadele et bunun için kondisyona gerek yok.Eski haline donebilmesi imkansız gibi zaten ama su anki Galatasaray'da Icardi'nin basarili olabilmesi zaten zor. Takim tam kadro ve yorgun degilken oynadigi mac sayisi cok az. Genelde takim yorulduktan sonra Osimhen'in yerine oyuna giriyor, Icardi'lik bir oyun olmuyor ve fark yaratamıyor. Fenerbahçe ve Besiktas maçlarında, dun ki Monaco macinda Osimhen bile tek başına fark yaratamadı. Icardi bu haliyle bile Fener'de oynasa muhtemelen 10 gol civarı atmış olurdu ve buyuk ihtimalle Fener lider olurdu. Icardi gibi oyuncuların oyuna girip fark yaratamadıklarında heyecanlarını kaybetmeleri normal. Seneye Arjantin'de falan daha iyi oynayacaktır bence.
Derbide son 5 dakikada Osimhen'in yerine Icardi'yi oyuna almak bence cok anlamsız bir oyuncu degisikligi. Icardi genc oyuncu degilki, 5 dakikaligina oyuna girdiğini ne heyecanı olacak. 1 0 geride olsan ve gol bulmak icin bastiriyor olsan anlarım.Fark yaratmasınıda geçtim. Derbiye son 5 dk giriyorsun rakip bastırıyor. 5 dk bari koş bas mücadele et bunun için kondisyona gerek yok.