#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'' Ve diyelim ki daha erken ayrıldım, bu karar %100 benim kararım olacak, kimsenin değil.''

Siz beni kovamazsınız ben istifa ediyorum.

Muhtemelen Yener İnce falan raporuna bakıldı birdaha eskisi gibi olamaz vs tarzında . Yoksa 3 milyondan 2 yıl sözleşme verirdi bizimkiler

Bu açıklamalar devre arası gidecek gibi duruyor. Kalan maaşını verip yollarız. Türkiye de çok çocuğu Galatasaraylı yaptı, büyük bir fenomen.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevzu eğer yönetimin göndereceğiz demeye mabadı yemiyor ama medya üzerinden algı operasyonu yapıyor tepkisi ise bu durumda yönetimin çıkıp açıklama yapması lazım Icardi haklı, gazetecilere laf ediyorsa boş yapmış.

Adam gibi çalışıp profesyonel yaşantı yaşasan seni baş tacı ederdik Mauro ama sen bunu başaramadın

İlk iç saha maçında gönlü alınacaktır diye umut ediyorum.

İcardi nin eski haline dönme gibi niyetinin olduğunu sanmıyorum. Adam salmış heyecanını isteğini kaybetmiş.

İcardi nin eski haline dönme gibi niyetinin olduğunu sanmıyorum. Adam salmış heyecanını isteğini kaybetmiş.
Eski haline donebilmesi imkansız gibi zaten ama su anki Galatasaray'da Icardi'nin basarili olabilmesi zaten zor. Takim tam kadro ve yorgun degilken oynadigi mac sayisi cok az. Genelde takim yorulduktan sonra Osimhen'in yerine oyuna giriyor, Icardi'lik bir oyun olmuyor ve fark yaratamıyor. Fenerbahçe ve Besiktas maçlarında, dun ki Monaco macinda Osimhen bile tek başına fark yaratamadı. Icardi bu haliyle bile Fener'de oynasa muhtemelen 10 gol civarı atmış olurdu ve buyuk ihtimalle Fener lider olurdu. Icardi gibi oyuncuların oyuna girip fark yaratamadıklarında heyecanlarını kaybetmeleri normal. Seneye Arjantin'de falan daha iyi oynayacaktır bence.

Icardi meselesi OB gibi, Tostos gibi adamlara bırakılmayacak kadar önemli bir meseledir

Icardi ağabey biraz sık dişini sezon sonu seçim var. Ondan sonra gitmek istersen yine sen bilirsin

Geçen sene tüm bunlar, Galatasaray'a 14 senesini vermiş, sayısız kupa kazanmış koskoca Muslera'ya yapıldı, şimdi de Icardi'ye yapılıyor.

Rakiplerin yüz milyonlarca euro döküp benzerini bulamadığı adamları bir çırpıda harcayan bir taraftar yapısına sahibiz maalesef.

Futbolda dün yoktur evet. Ama dünün hatırı vardır.

Icardi'ye yapılanı, Muslera'ya yapılanı bir futbolcu olarak görsem, ürkerim şahsen. Bu adamlara bunu yapan, iki maç kötü oynasam bana ne yapmaz diye düşünürüm.

Ne icardi'yi itin götüne sokanlar haklı

ne de kendisinin hiç suçu yokmuş performansı iyiymiş her şey yolundaymış da icardi'yi savunanlar

yine 2 ayrı uçta yapılan sivri yorumlar

2 şampiyonlukta başrollerden biriydi ve büyük bi ikon oldu.

daha sonra ama sakatlık ama kendine bakmama sebebini bilemem şu an maalesef çok kötü durumda ve yolların ayrılması gerekiyor. bunu da olabilecek en iyi şekilde yapmalıyız, bu kadar

Ayrılış sürecinin üzücü olacağı önceki senelerde bile belliydi

Ne icardi'yi itin götüne sokanlar haklı

ne de kendisinin hiç suçu yokmuş performansı iyiymiş her şey yolundaymış da icardi'yi savunanlar

yine 2 ayrı uçta yapılan sivri yorumlar

2 şampiyonlukta başrollerden biriydi ve büyük bi ikon oldu.

daha sonra ama sakatlık ama kendine bakmama sebebini bilemem maalesef çok kötü durumda ve yolların ayrılması gerekiyor. bunu da olabilecek en iyi şekilde yapmalıyız, bu kadar
her şey yolundaymış performansı iyiymiş gibi konuşan savunan ben görmedim şahsen, itin götüne sokanlara cevap olarak savunuluyor hep

tabi bizim kendi aramızdaki debelenmenin çok bi önemi yok, kulübün ve stattaki taraftarın tavrı önemli, bu hikayeyi dediğin gibi iyi bitirmek herkesin faydasına olur

Bildiğin yönetime geçirmiş burada
1765401623226.webp

Eski haline donebilmesi imkansız gibi zaten ama su anki Galatasaray'da Icardi'nin basarili olabilmesi zaten zor. Takim tam kadro ve yorgun degilken oynadigi mac sayisi cok az. Genelde takim yorulduktan sonra Osimhen'in yerine oyuna giriyor, Icardi'lik bir oyun olmuyor ve fark yaratamıyor. Fenerbahçe ve Besiktas maçlarında, dun ki Monaco macinda Osimhen bile tek başına fark yaratamadı. Icardi bu haliyle bile Fener'de oynasa muhtemelen 10 gol civarı atmış olurdu ve buyuk ihtimalle Fener lider olurdu. Icardi gibi oyuncuların oyuna girip fark yaratamadıklarında heyecanlarını kaybetmeleri normal. Seneye Arjantin'de falan daha iyi oynayacaktır bence.
Fark yaratmasınıda geçtim. Derbiye son 5 dk giriyorsun rakip bastırıyor. 5 dk bari koş bas mücadele et bunun için kondisyona gerek yok.

Fark yaratmasınıda geçtim. Derbiye son 5 dk giriyorsun rakip bastırıyor. 5 dk bari koş bas mücadele et bunun için kondisyona gerek yok.
Derbide son 5 dakikada Osimhen'in yerine Icardi'yi oyuna almak bence cok anlamsız bir oyuncu degisikligi. Icardi genc oyuncu degilki, 5 dakikaligina oyuna girdiğini ne heyecanı olacak. 1 0 geride olsan ve gol bulmak icin bastiriyor olsan anlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt