#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci değil de yönetime ayar olup onları hedef alan açıklama yaptıysa yorumumu geri alır özür dilerim kendisinden. Bu yönetime karşı hangi oyuncu olursa olsun her zaman haklıdır benim gözümde. Oyuncular ile medya üzerinden muhatap olmayı ilk kez yapmıyorlar sonuçta bu yönetimdekiler.

Yok sadece çıkan habere yönelik ise, hiç sırası değildi bu tarz çıkış yapmanın.

Bu saatten sonra tek beklentim İcardi ile ayrılık sürecinin iyi şekilde sonlanması ve takımı etkilememesi. Bu tarz açıklamalar o yüzden de yanlış geliyor haliyle.

Galiba takım içinde de işler pek iyi gitmiyor Icardi açısından. Eğer kulüpte kafası rahat ve huzurlu olsa, basında çıkan haberlere bu kadar köpürmezdi. En azından itidalli davranır ve bu kadar sert cümleler kurmazdı.

Sorun her neyse, umarım çözülür. Icardi ile yollar ayrılacaksa da, bu şekilde olmaz.

Açıklaması kuzu apo'ya. Tabi hacıosmanoğlu karşısında kuzu olanlar gündem dağıtmak için kendisini yem etmeye kalktı. Bu yönetim yaz ayında seçilmemeli.

hem menajerinin hem de icardinin açıklama yapması sıkıntı.

umarım ocakta yollar ayrılır sene sonuna kalırsa takım içi huzur alınacak sonuçlara bağlı olarak erken havlu attırır

Açıklamaları sonrası epey çoşan taraftar var. Okan ve yönetime tepki verenler fazla. Aralık ayındayız icardi belli ki şimdiden sözleşme talebi var, öyle ucuza da oynamaz. Sene sonu bekleyelim denmiş olabilir. İcardi bu Açıklamaları ile sözleşme konusunda blöf yapıyor. Efsanemizdir kimse buna bir söz söylemez. Osimhen olmadığı anlarda oyun kalitemiz ciddi düşüyor. İcardi gözü kapalı gerektiğinde en zor maçta da 11 olur diyor muyuz? Kimse icardiye stadta da sosyal medyada saygısızlık yapmadı. Açın instagram yorumlarına bakın, hala deli gibi bir sevgi var. Her konuda taraftarı, onu bunu suçlamayı bırakalım. Ayrılık her türlü zor olacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buruk ve yönetimin İcardi konusunda en büyük suçu yaptıklarına göz yumması, onun dışında bu kadar free takılacağı bir kulüp dünyada yok zaten. Sene sonu ayrılınca göreceğiz zaten düşük bir paraya sözleşme yapıp 1-2 sene içinde futbolu bırakacağını düşünüyorum. Adam geçen sene takım şampiyonlukla uğraşırken dünya turuna çıktı bide gelip kendini haklı buluyor enteresan gerçekten.

Icardi'nin bir tembellik suçu var, onun dışında onu hazır edemeyen, çalıştıramayan, fazla kilolarını verdiremeyen tüm Galatasaray çalışanları da suçludur başta OB.

Futbolcuya yılda 100 gün izin versem benimle de hepsinin arası iyi olur, ağırlığı yok.

Kopmuş bağlar belli ki, güle güle Icardi, 2 sene muhteşem şeyler yaşattın.

1765462596242.webp

Kubilay reis İcardi’nin karizmasını kıskanmış. Kendisi de karizmasıyla öne çıkmıştı zamanında

Devir değişti dede.

profilimdeki CİMBOM efsanesidir.
yeni yetmeler bilmez izlemedi de bu starı.
tam benim gibi düşünüyormuş boşuna sevmiyorum KUBİLAY TÜRKYILMAZ 'I
UEFA Kupasını aldığımız dönem takımda olsaydı, ŞL'de çok daha üstleri de zorlardık bence. Hagi ve Kubliay'lı kadro manyak olurdu.

Bu arada İstanbulspor'a direk kornerden gol attığı maçta stattaydım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt