#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrilacaksa da çok güzel veda edilmeli. Bizim şartlarimizla 1+1 ben tutmaktan yanayım. Tüm vasatlarla sahaya atıyor hoca.

gol de attırdık hadi bakalım sene sonu araplara skill videosu hazırlayıp cilalayıp bir çaksak harika olur. zira bunu hiçbir avrupa kulubü almaz alsa alsa vasat takımlar o da ciklet parasına ister.
oyuna girdiği anda rakip defans rahatlayıp cesaret buluyor ve baskı yiyoruz.

Adamın kalitesine bitiriciliğine kimse laf edemez, dünyanın en iyilerinden biri. Yine kendisine güzel bir pozisyon hazırlandı ve golünü attı çok da güzel attı. Osimhen vuramaz o topa öyle.

Amma ve lakin beyimizin beli dönmüyor, kıçını kaldırana kadar mevsimler geçiyor. Ahmet Kutucu'nun mücadele gücü, koşu kalitesi çok daha iyi öyle diyeyim. Hiçbir zaman bir Osimhen değildi tabi ki öyle olmasını da zaten beklemiyoruz ama bu kadar da mücadele gücünü ve fizik kaliteni yitirmezsin be abicim. Bunları geri kazanmak için ekstra bir çaban da yok. Bu halinle sana nasıl yeni bir kontrat versin kulüp?

gol de attırdık hadi bakalım sene sonu araplara skill videosu hazırlayıp cilalayıp bir çaksak harika olur. zira bunu hiçbir avrupa kulubü almaz alsa alsa vasat takımlar o da ciklet parasına ister.
oyuna girdiği anda rakip defans rahatlayıp cesaret buluyor ve baskı yiyoruz.
Seneye bitiyor sözleşmesi. Devre arası Çakman lazim

Goldeki vuruş kalitesi bambaşka. O vuruşu o rahatlıkta yapabilecek bir adam daha yok şu ligde.

Herkes unutur ben unutmam. Fener medyasinin algilarina hele hic gelmem. Gol atmasa da ayni seyleri yazacaktim. Kalmali, burasi O'nun evi. Capraz bagdan donen adamdan ucup kacmasini beklemek ahmakliktir. Pic Fenerlilerin gazina gelmeyin. Giderse halay cekecek ibneler, sevindirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt