#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Ahmet Kurucu, Sara, Kazım, Arda ile sahaya giriyor. Bu 4lü ile sağlam formda İcardi bile iş yapmaz
Geldiği sezonki gibi sağlam ve formda olan 99 numaralı Icardi'yi ben 10 numara bile oynatırım Osimhen'in arkasında. Ama işte güncel Icardi maalesef o ilk geldiği sezondaki adına şarkılar yazdıran Icardi değil. Sonraki sene koca sezon sakat sakat oynayan Icardi bile değil. Sorun da bu zaten.

En iyi hali osimhen mi
En iyi hali icardi mi

Abi çok zor soru. Inter'deki İcardi de muazzam ötesi bir futbolcuydu. Osimhen de çok çok absürt bir herif. Yani Inter İcardi vs Napoli Osimhen diye anket açsan İtalya'da %52-48 falan sonuçlanır birisinin lehine, aralarındaki farkı az görüyorum

En iyi hali osimhen mi
En iyi hali icardi mi
Mauro Icardi Football GIF by Salih Kizilkaya

Adam oyuna her girdiğinde baskı ve pozisyon yiyoruz. Eminim hepsi tesadüftür ve İcardinin önde top tutamaması, 10 metre koşamamasıyla gram alakası yoktur.
Monaco, Fener ve Samsun maclarinda da mi baskiyi Icardi yüzünden yedik ?
Takimin ikinci yarılar özellikle son 20 dakika pili bitiyor, Icardi oyuna girdiğinde takimin pili zaten bitmiş durumda. Icardi oyuna girmemesi gerektiği zamanlarda giriyor; bu maça Osimhen yerine Icardi baslasa hat-trick yapardı. Bunu Osimhen varken Icardi oynasın diye yazmıyorum, tabiki Osimhen oynayacak ama Icardi oyuna girdi baski yedik demek cok yanlış. Adam zaten 2 3 maçtır sadece 5 dakikaligina oyuna giriyor.

Geldiği sezonki gibi sağlam ve formda olan 99 numaralı Icardi'yi ben 10 numara bile oynatırım Osimhen'in arkasında. Ama işte güncel Icardi maalesef o ilk geldiği sezondaki adına şarkılar yazdıran Icardi değil. Sonraki sene koca sezon sakat sakat oynayan Icardi bile değil. Sorun da bu zaten.
Beklemek lazım, profesyonel hayata donecekse devam edilmeli. Ancak bu hali ne kadar vasatsa oyuna girdikleri adamda o kadar vasat. Bu kadar baskı yememizin tek nedeni İcardi olarak görmüyorum

Monaco, Fener ve Samsun maclarinda da mi baskiyi Icardi yüzünden yedik ?
Takimin ikinci yarılar özellikle son 20 dakika pili bitiyor, Icardi oyuna girdiğinde takimin pili zaten bitmiş durumda. Icardi oyuna girmemesi gerektiği zamanlarda giriyor; bu maça Osimhen yerine Icardi baslasa hat-trick yapardı. Bunu Osimhen varken Icardi oynasın diye yazmıyorum, tabiki Osimhen oynayacak ama Icardi oyuna girdi baski yedik demek cok yanlış. Adam zaten 2 3 maçtır sadece 5 dakikaligina oyuna giriyor.
:D :D :D

Tam bir golcü vuruşu yine

Ulan az kilo ver hareketlen bea adam

Sen yeter ki oynamak iste

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt