#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23. ve 24. Şampiyonluklar için kendisine teşekkür ederiz. Sözleşme uzatmak artık söz konusu değildir sanırım. Bu transfer döneminde mutlaka yedek santrafor da alınmalı.

SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydi yavrum ayrılık vakti gelmiş geçmiş bile...

Olum herifin formda hali buysa formsuz hali ne? Ki Hiç bir sey yapmadi da zaten. İki tane bos pozisyonda bile atamadı. Neyin formu bu?

Formda derken şunu kast ettim Nacim, İcardi bu maç bu kadar kaçırdı ya, normalde bu pozisyonlara da giremiyordu.. Bunu demek istedim..

Ama artık geçtiiiiii, Fener'e o kupayı verdikten sonra, dediğim gibi Peygamber olsan bende hükmü yok

Her maç sonu kendisini ölümüne savunan arkadaşlar bu maçta kendisi için ne düşünüyor açıkcası merak ediyorum? Zira kendisi için oluşturdukları en büyük argüman olan 'top geldimi ki gol atsın' ifadesi Bu maçtan sonra anlamını yitirdi gibi sanki.

hiç savunulacak yanı yok. 15 ay oldu hala toparlıyamadı.

China Suarez sorun cikartsada ben bir kac hafta Arjantine gidiyorum desede kafamiz rahatlasa.

Olmadi kral. Su takimi ateslemen lazim. Bir ruh katman lazim. Kaptan dedigin adam omuzlar dusuk yuruyerek dolasamaz sahada.

Formda derken şunu kast ettim Nacim, İcardi bu maç bu kadar kaçırdı ya, normalde bu pozisyonlara da giremiyordu.. Bunu demek istedim..

Ama artık geçtiiiiii, Fener'e o kupayı verdikten sonra, dediğim gibi Peygamber olsan bende hükmü yok
Bence onuda yapmadı rtaş.

Yaptıkların için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar.

Victor baba dönüyor. Yallah yedeğe birader. O % 100 pozisyonda dinden imandan çıkıyorduk az daha.

Ben de bas bas bağırıyorum hoca neden Osi ile İcardiyi aynı anda oynatmıyor diye
tüh aklıma tüküreyim

yil sonu itibari ile vedalasmamiz gereken efsanelerimizden birisi. Bazen dogru zamanda dogru ayrilik efsane hatirlamamizi saglayacak.
Bugun itibari ile bu netlesmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt