#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 net gol atamadi, 2 kafa vurusu bir de birebirde kacirdigi. Koçum bu kilolari vermen lazim, ya son 4-5 mac ilk 11'desin nasil hala bu kadar kilolusun anlamiyorum, nasil bir hayat stili. 30 sene aktif ve bunun cogunu profesyonel spor yapmissin, istesen bu kadar kilo almak cok cok zor. Yani uyumaman, gunde 3 yemek, aksam gec yemek ve tatli, alkol hepsi ayni anda olup uzerine antreman yapmazsan bu hale gelirsin. Nasil olabilir aklim almiyor gercekten.

Gecen senelerde rahatca attigin golleri atamiyorsun. Is bu kadar basit, onlar kosar ben gol atarim modu da yok oldu. Umarim Atletico macinda Osi veya Baris forvet olur, yoksa gol pozisyonuna bile giremeyiz.

2022 23 Icardi, o topu 90'a takardı. Artık zıplayamiyor bile

Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyon var. Adam 3 metreden gelip buna yetişti topa dokundu.

Ilk 11 başladığında çıkartamıyorsun. Tam bir bela oldu

İcardi yi seviyoruz. Kötü olmadan ayrılmak lazım. Üstelik kaptan olabilecek tarzda bi oyuncu da değil.

böyle yaparsan nasıl keyfini çıkaracağız kral ya, komik durumlara düşmeni izlerken gülmemizi mi kastettin acaba

Bu akşam kornerden gelen topu kontrol edeceğim derken göğüsüyle korneri atana geri yolladığı sahne profesyonel futbolculuk vasfından veteran topçuluk vasfına geçtiğinin ispatı niteliğindeydi.

İyiyken ayrılmak lazım herşey için teşekkür etmek lazım görkemli uğurlama yapmak lazım herşey lazım ama kesinlikle devam etmemeli ıslıklanması kötü olur iş ona gidiyor!

Icardi ile ilgili görünen problemlerin dışında görünmeyen problemler de var. Oyun kurulumumuz ve orta sahamız rezalet durumda olduğu için özellikle ilk yarıda sürekli 2. bölgede oyun kurulumuna yardım etmeye çalıştı. Bu hocanın talimatı mı yoksa kendi inisiyatifi mi bilmiyorum ama zaten "fox in the box" oynayabilecek fiziği yokken ve bu kondisyon eksikliği son vuruşlarını etkilerken bir de sürekli oyun kurulumunu denemesi müthiş bir hata. Şu an derine gelip pas verecek, duvar olacak nabzı yok.

Bununla beraber kaptanlık ile ilgili sıkıntısı da var. Ben uzun yıllar takım sporlarıyla uğraştım, kaptanlık yaptım. Rezalet oynadığın hiçbir gün çıkıp takım arkadaşlarını motive edemezsin ya da rakiple uğraşamazsın. Sahada lider olmak için herkesten çok efor koyman, %100'ünde olduğunu göstermen gerekiyor. Bugün Icardi zaten kendi kendinin ne kadar oynadığını biliyor. Bunun mental durumu ile çıkıp kimseye saha içi liderlik yapması mümkün değil.

-Icardi seni yarın yedek başlatacağım.
-11'e yazacaksın.
-Fazla kilon var.
-Senin de fazla kilon var.

Varsayalım ki mevcut durumda popüler potansiyel yetenek anlamında Durosinmi veya Samu ( Porto ) yedek forvet olarak bizim geniş kadromuzda olmuş olsaydı. Okan Buruk yine de küsecek/darılacak/maaş yükü/PR vs. sebeplerinden dolayı Icardi'yi oynatırdı. Bu derecede fazla sıkışık bir dar pencere var. Bu yüzden genel kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri konusunda pek bir beklentim yok.

Elmalı/Kazımcan ve forvet Barış bile tercih edilebilirmiş. Her şeyi geçtim motivasyonu hiç yok. Düştüğü/bastığı yere yığılıp kalıyor, ayağına gelen çerçevesiz. Kağnı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt