#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi 2 gol attığında söyleyelim de kötü günde vurmuş olmayalım. Beyler kabul etmek lazım. Icardi gibi bir herifin ancak Osimhenle oynadığımızda neden eleştirildiği ortaya çıkar. Bizim oynadığımız oyuna uygun değil bu adam. Ruh gibi dolaşıyor çoğu zaman. Koy üretken ve kaos futbolu oynamayan bir takıma takır takır 50 tane atar, adam kalite ama bizim oyunumuzda bariz eksik oynatıyor gibi. Avrupa maçlarını hatırlayın ki bazı sert oynayan Anadolu takımları da aynı etkiyi bırakıyor. Eziyorlar adamı

Koca devre kafasına isabet ettirilen bir duran top dışında yaptıklarını video haline getirsek arkasından söversiniz, batshuayi ve osimhen gibi adamlar dururken kesik yemeden icardi oynuyorsa adaletsizlik söz konusudur.
Bats son maçlarda acayip kötü işler yapıyor. İcardi olude olsa iş yapiyor

Yav böyle part time maçlarda çocukları Galatasaray li yapmasi sıktı artık. Yönetimin aklına gelirse 23 Nisan'da çocuklar için arenada icardinin olacağı bir organizasyon düzenlemeli. Dünyada bile geniş yankı bulur. Böylelikle head shott yapariz

doğru söylüyorsunuz
attığı 2 güzel gol ile 3 puanı ekibimize kazandırarak takıma büyük bi zarar vermiştir

Ah be hocam nasıl izliyorsunuz belli değil. 2 golde de tık yapmak kaldı. (Şimdi buna da popülist takılıp aa ne güzel işte santroforun hası tık yapar maçı bitirir-Maçın içinde yeteneğini tek bir yerde gösterdi. O da ikinci gol öncesi son anda frene basması.Kaldı ki ceza sahası içinde sayısal üstünlük Gs deydi. Onun haricinde İcardi maç içinde ne yaptı vallahi hatırlamıyorum. Topsuz alan ve toplu alan her iki tarafı da gözlemledim ama çıkmıyor.
Rakiple mücadele edemiyor,yıpratamıyor. Önde olan savunmaya arkaya koşu atamıyor fiziği yetersiz. En büyük özelliği ceza sahası içinde tilki olması son bir sezondur stoperi yanında götürüp arkaya alan bile açamıyor. Ki açsaydı bugün Sallainin en az bir golü vardı.
Osimhenin iptal olan golünü düşünelim. İcardi olsa taç çizgisinde kalmıştı,beklemişti. Mobilite adamda yok denecek kadar azaldı malesef. Fizik kalite de öyle.

Bir nesli gs li yapan gs efsanesi icardi'ye yine saygılarımı sunarım. Etkisi sadece goller, şampiyonluklardan ibaret değil çok daha büyük

Hagi messi icardi sakatlık sonrası brezilyalı ronaldo koşu mesafeleri düşük topçular ondan bahsediyorum. Messi 7-8 km koşup rakibin içinden geçiyordu son zamanlarında. İcardi mevkisi yüzünden bazen kalabalık defans arasında kaybolabiliyor ama skora etki ve etkili pas,asist konusunda etkili bir adam
Icardi bazı maçlarda 10 kere değiyor topa, bu mesele değil önceden de böyle maçları vardı ama ne rakibi yıpratıyor ne de başka bir şey yapıyor.

Burada mevzu koşu mesafesi değil mücadele, Messi ikili mücadele vermiyordu mesela kimseye. Icardi hava toplarını falan iyice alamaz oldu.

Doğru şeyleri kıyaslamıyorsun Jardel falan desen neyse.

Ah be hocam nasıl izliyorsunuz belli değil. 2 golde de tık yapmak kaldı. (Şimdi buna da popülist takılıp aa ne güzel işte santroforun hası tık yapar maçı bitirir-Maçın içinde yeteneğini tek bir yerde gösterdi. O da ikinci gol öncesi son anda frene basması.Kaldı ki ceza sahası içinde sayısal üstünlük Gs deydi. Onun haricinde İcardi maç içinde ne yaptı vallahi hatırlamıyorum. Topsuz alan ve toplu alan her iki tarafı da gözlemledim ama çıkmıyor.
Rakiple mücadele edemiyor,yıpratamıyor. Önde olan savunmaya arkaya koşu atamıyor fiziği yetersiz. En büyük özelliği ceza sahası içinde tilki olması son bir sezondur stoperi yanında götürüp arkaya alan bile açamıyor. Ki açsaydı bugün Sallainin en az bir golü vardı.
Osimhenin iptal olan golünü düşünelim. İcardi olsa taç çizgisinde kalmıştı,beklemişti. Mobilite adamda yok denecek kadar azaldı malesef. Fizik kalite de öyle.

Kariyer zirvesinde olmadigi bir gercek, bunu burda kimse inkar etmiyor ki. Adamin bize ilk geldigi mac ile su anki haliyle bile daglar kadar fark var ki bize geldigi hali de prime degildi.

Adamin ölüsü TSL'de is yapiyor, prime olan Osimhen ise resmen dalga geciyor rakipler ile. Ama biz Icardi'nin prime olmayan halini sevdik zaten, 2-3 mac ust ustte oynasin yine yeterli performansi verir.

Osimhen ile kiyaslamak mantiksiz, Icardi'yi Inter'deki hali ile Osimhen'i kiyaslamak daha dogru. Aralarinda 6-7 yas fark ve baya bir kariyer farki var..

Bu dönemin hagi’si

Mevkileri farkli ama liderlik imaj ve performans olarak böyle düsünüyorum

Hagi bambaskaydi tabiki bunu da eklemek lazim

Penaltı pozisyonu bence penaltı değil ama Ceko olsaydı kesin verirlerdi. Feneri yarışta tutmak için o kadar uyduruk penaltı çaldılar ki futbolun doğasını öldürdüler. Ceko daha ilk temasta kendini atmıştı.
Yönetim bence de yangın yapmalı.

Penalti pozisyonunda deli gibi itiraz edip yerde çırpınmadigi sürece asla düdük çalmayacak kahpeler. Biliyorum cool adam çırpınıp yerde takla atmaz mal dzeko veya mert hakan gibi. Malesef bu dediklerimi yapmazsa asla vermezler penaltıları.

Bugün golleri geç sahada koştu. Uzun zamandir yürüyordu. Hep böyle ol herzaman kralsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt