- 16 Haziran 2010
- 202.280
- 154.113
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bats son maçlarda acayip kötü işler yapıyor. İcardi olude olsa iş yapiyorKoca devre kafasına isabet ettirilen bir duran top dışında yaptıklarını video haline getirsek arkasından söversiniz, batshuayi ve osimhen gibi adamlar dururken kesik yemeden icardi oynuyorsa adaletsizlik söz konusudur.
doğru söylüyorsunuz
attığı 2 güzel gol ile 3 puanı ekibimize kazandırarak takıma büyük bi zarar vermiştir
Icardi bazı maçlarda 10 kere değiyor topa, bu mesele değil önceden de böyle maçları vardı ama ne rakibi yıpratıyor ne de başka bir şey yapıyor.Hagi messi icardi sakatlık sonrası brezilyalı ronaldo koşu mesafeleri düşük topçular ondan bahsediyorum. Messi 7-8 km koşup rakibin içinden geçiyordu son zamanlarında. İcardi mevkisi yüzünden bazen kalabalık defans arasında kaybolabiliyor ama skora etki ve etkili pas,asist konusunda etkili bir adam
Ah be hocam nasıl izliyorsunuz belli değil. 2 golde de tık yapmak kaldı. (Şimdi buna da popülist takılıp aa ne güzel işte santroforun hası tık yapar maçı bitirir-Maçın içinde yeteneğini tek bir yerde gösterdi. O da ikinci gol öncesi son anda frene basması.Kaldı ki ceza sahası içinde sayısal üstünlük Gs deydi. Onun haricinde İcardi maç içinde ne yaptı vallahi hatırlamıyorum. Topsuz alan ve toplu alan her iki tarafı da gözlemledim ama çıkmıyor.
Rakiple mücadele edemiyor,yıpratamıyor. Önde olan savunmaya arkaya koşu atamıyor fiziği yetersiz. En büyük özelliği ceza sahası içinde tilki olması son bir sezondur stoperi yanında götürüp arkaya alan bile açamıyor. Ki açsaydı bugün Sallainin en az bir golü vardı.
Osimhenin iptal olan golünü düşünelim. İcardi olsa taç çizgisinde kalmıştı,beklemişti. Mobilite adamda yok denecek kadar azaldı malesef. Fizik kalite de öyle.
Hagi topla beraber gayet koşuyorduBazı renkdaşlarımız zamanında hagi'yi izlese ona da koşmuyor diye çöp muamelesi yapacaktı demekki.