#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi bu yıl her türlü 13 gol daha atar ve Galatasaray tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu olur.

Yakışır sonuna kadar krala; Mauro Metin İcardi Oktay

Güzel dedin, bunu deneyenler oldu, mesela tudor, sneijder ile podolski adamı beter etmişler, bırak yerlileri yabancılar istiyor zaten bu ortamı, burayı yatma yeri olarak görüyorlar, diğerleri ( ferdi boey ) zaten çalışıp fark yaratıp gidiyorlar.
Tudor avrupadaki kulüplerde bile topçularla takıştı. Disiplinli antrenman derken komando kampına çevirmemek lazım. Bunun bir dengesi var. Bizim ülkede çok düşük bir antrenman kalitesi var. O dediğin topçular bireysel çalışmayla fit kalıyor. Genel takım antrenman disiplinini yukarı çekmek lazım

Taraftarlık başka bir şey neticede, eleştirmenlik de öyle. Çünkü biz ne tesisleri, ne ilişkileri, ne atmosferi vesaire kontrol etmek zorunda değiliz. Babacım Fifa'da dk 58'de adamın pili bittiyse çat çıkartırız oyundan. Bu kadar basit.

Ama işte gerçek hayat böyle değil, üstelik hiçbir takım için değil.

Siz şuan Ancelotti -geçen senenin ŞL şampiyonu- ve Real Madrid -dünyanın en büyük kulübü belki de- olsanız dahi şuan o kadro içinde dengeleri sağlamakla uğraşmak zorundasınız. Bakın burası Madrid ulan, biz ne dersek o ulan diyemezsiniz, ne Vini'yi küstürme lüksünüz var, ne Mbappe'yi. Kimi küstürme şansınız var söyleyeyim, Arda'yı işte. O yüzden koy yedeğe gitsin.

Dünyanın her yerinde böyledir.

Ailesinden uzak kalması beni tedirgin ediyor açıkcası herif ailesine düşkün karekter, 1-1,5 sezon sonra gitmek isterse şaşırmam

Ulan Jk maçından golsüz çıktı ya kahroldum, 1-0 yenelim ama sen at o golü 😔

Jk maçındaki faulleri almıştır ve goller gelmiştir.
Son maçlarda istekli ve eskiye göre daha hareketlidir.
2 haftada 2 penaltısı yine es geçilmiştir.

İlk 11 oynayınca leş atan Ceko, bugün sonradan girince faydalı oynadı. Icardi'nin kendisi de Paok maçında sonradan girince iyi oynamıştı.

Osimhen'li 4231, Icardili formüllerin hepsinden iyi. Kulübede Icardili Galatasaray, daha güçlü bir Galatasaray demektir.

sezon sonu vedalaşacağız gibi!! Zaten hikayesi bitti fiziği de bizim ligi kaldırmıyor salt klasla oynayan topçuları sevmiyorum fiziksel de iyi kötü idare edecek. Arjantin futbol iklimine daha uygun.

Pek ciddiye almıyor artık futbolu.Sezon sonu iyi hatırlanarak ayrılalım.Yoksa bu kadar maaş verdiğin adam avrupa maçlarında birşey yapamayacak.

hala wandanın peşinden koşarsa şutlanmalı

Zaten kafası bu sene futbolda değildi hepten gider.Sene sonu iyi hatırlayarak ayrılalım.

Senin adına üzülüyor kral. Aklından ve gönlünden sil at o kadını artık

Şu an kendisine 10 milyon verecek bir takım çıkacağını sanmıyorum. İcardi'yi göndermek Osimhen'in bonservisini almaktan daha zor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt