Yazı komple fail,yalanı ortaya çıkarıyorum diyip çıkaramaması daha da fail
Skor yapamadığı derbi sayısı 7 değil zaten,geçen 5 miydi 6 mıydı neydi yazmıştım şimdi bir daha baktım 6ymış
Fb gs 0
Bjk gs 0
Gs fb 0
Bjk süper kupa 0
Fb maçı 0
Bjk maçı 0
Konu aslında derbilerde skor yapamaması da değil,5miş 6ymış 7ymiş hiç değil,elle tutulur tek tarafı ama penaltı ama kalitesiyle bi bok oynamasa da skor yapabilmesiydi,artık onu da yapamadığıyla ilgili bir tespitti bu durum
Abimiz ilk sene allah var muhteşem oynadı,ikinci sene çok düştü gol kralı olsa da oyun olarak rezaletti,herkes (ben dahil) dombili diye performansı düştü sanıp kilo verince toparlar diye umdu ama bu sene bariz kilo problemi olmamasına rağmen daha da kötüye gitti,sahada adım atamıyor,çalışmıyor,ismi ve cismi olduğu için yedeğe de çekilemiyor,e bitik haldeyken sahada olması da takıma zarar veriyor
Şu adamcılığı da bırak artık,bak bats konusunda eleştiri yapmışsın çok da doğru yazmışsın ama aynı eleştiriyi icardiye gelince yapmıyosun,batsı sevmiyosun diye doğru eleştiriyi yapıyosun,icardiyi seviyosun diye doğru eleştiriyi yapmamaya çalışıyosun
Kimseye tapınmaya,korumaya kollamaya gerek yok sevmek eleştirmemeyi,sevmemek eleştiriyi gerektirmez,bak bana batsı severdim geçen sonradan oyuna girdiğinde sahada avel avel dolanıp trip atınca(haklıydı) itin götüne soktum,gelip haklı ya napsın yazıp korumaya çalışıp komik duruma düşmedim
Numan rtaşın sana dediği gibi bir gün bu bitik adamı en fazla sen eleştireceksin,gözündeki perdeyi kaldırmaya çalışan bizlere de teşekkür edeceksin