#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazı komple fail,yalanı ortaya çıkarıyorum diyip çıkaramaması daha da fail

Skor yapamadığı derbi sayısı 7 değil zaten,geçen 5 miydi 6 mıydı neydi yazmıştım şimdi bir daha baktım 6ymış

Fb gs 0
Bjk gs 0
Gs fb 0
Bjk süper kupa 0
Fb maçı 0
Bjk maçı 0

Konu aslında derbilerde skor yapamaması da değil,5miş 6ymış 7ymiş hiç değil,elle tutulur tek tarafı ama penaltı ama kalitesiyle bi bok oynamasa da skor yapabilmesiydi,artık onu da yapamadığıyla ilgili bir tespitti bu durum

Abimiz ilk sene allah var muhteşem oynadı,ikinci sene çok düştü gol kralı olsa da oyun olarak rezaletti,herkes (ben dahil) dombili diye performansı düştü sanıp kilo verince toparlar diye umdu ama bu sene bariz kilo problemi olmamasına rağmen daha da kötüye gitti,sahada adım atamıyor,çalışmıyor,ismi ve cismi olduğu için yedeğe de çekilemiyor,e bitik haldeyken sahada olması da takıma zarar veriyor

Şu adamcılığı da bırak artık,bak bats konusunda eleştiri yapmışsın çok da doğru yazmışsın ama aynı eleştiriyi icardiye gelince yapmıyosun,batsı sevmiyosun diye doğru eleştiriyi yapıyosun,icardiyi seviyosun diye doğru eleştiriyi yapmamaya çalışıyosun

Kimseye tapınmaya,korumaya kollamaya gerek yok sevmek eleştirmemeyi,sevmemek eleştiriyi gerektirmez,bak bana batsı severdim geçen sonradan oyuna girdiğinde sahada avel avel dolanıp trip atınca(haklıydı) itin götüne soktum,gelip haklı ya napsın yazıp korumaya çalışıp komik duruma düşmedim

Numan rtaşın sana dediği gibi bir gün bu bitik adamı en fazla sen eleştireceksin,gözündeki perdeyi kaldırmaya çalışan bizlere de teşekkür edeceksin
1730372836351.webp

Yeterli sayıda çocuk Galatasaraylı olduğunda gidebilir 😁
Şaka bir yana takımın en soft oyuncusu. Yine de seneye tek forvet olduğunda ve Mertens yerine dipçik gibi 10 numara aldığımızda minimum 25 sallar

Benim anlamadigim bu adam nasil kisa sürede bu kadar agirlasti? Sanki 31 degil de 41 yasindaymis gibi oynuyor.

En son geçen yılki iç saha bjk maçında hızlıydı ve çevikti. Şanssızlık o ki aynı maçta ghezzal tekmesiyle sakatlandı ve eski hızına, çevikliğine hala kavuşamadı.

En son geçen yılki iç saha bjk maçında hızlıydı ve çevikti. Şanssızlık o ki aynı maçta ghezzal tekmesiyle sakatlandı ve eski hızına, çevikliğine hala kavuşamadı.

bugün bizden ayrılsın 2 hafta sonra futbolu bırakır, şuan icardiyi futbolda tutan tek şey taraftarı sevmesi bence.22-23 sezonunda mükemmeldi, sonraki sezon skor olarak iyi de olsa gayet vasat üstü oynadı, bu sezonda bitik bence.

O sanchez pas verdi ya, ayağa bile kalkmadım çünkü topa yetişemeyeceği belliydi, sezon başından beri olduğu sürece.

bugün bizden ayrılsın 2 hafta sonra futbolu bırakır, şuan icardiyi futbolda tutan tek şey taraftarı sevmesi bence.22-23 sezonunda mükemmeldi, sonraki sezon skor olarak iyi de olsa gayet vasat üstü oynadı, bu sezonda bitik bence.
Sakatlık sonrası düştü ve hala fizik olarak toparlayamadı. Yoksa geçen sezon bizi şl ye icardi soktu 2-1 lik bjk maçını da 2-0 lık ts maçını da o kazandırdı. Bence sorumlu biraz da teknik heyet malesef, bu fizik kondisyon olayında fazla relax bizim teknik heyet. 1 sezon boyunca ndombele ve zaha yı hazır hale getiremediler. Tamam icardi, ndombele, zaha gibi topçular biraz rahat tipler olabilir lakin sen profesyonel ve disiplinli bir yaklaşımla bunları fitleşmeye zorlamalısın. Avrupalı bu konuda disiplinli yaklaşıyor topçulara

Sakatlık sonrası düştü ve hala fizik olarak toparlayamadı. Yoksa geçen sezon bizi şl ye icardi soktu 2-1 lik bjk maçını da 2-0 lık ts maçını da o kazandırdı. Bence sorumlu biraz da teknik heyet malesef, bu fizik kondisyon olayında fazla relax bizim teknik heyet. 1 sezon boyunca ndombele ve zaha yı hazır hale getiremediler. Tamam icardi, ndombele, zaha gibi topçular biraz rahat tipler olabilir lakin sen profesyonel ve disiplinli bir yaklaşımla bunları fitleşmeye zorlamalısın. Avrupalı bu konuda disiplinli yaklaşıyor topçulara

İcardi disiplinli olsa burada oynamaz, rahat diye burada.Sıkarsan gider o adam maalesef.Kaldı ki okan hoca çıkaramıyor bile millet ne kadar yalan dese de.

İcardi disiplinli olsa burada oynamaz, rahat diye burada.Sıkarsan gider o adam maalesef.Kaldı ki okan hoca çıkaramıyor bile millet ne kadar yalan dese de.
Biraz daha sıkı antrenman yaptırılabilirler. Bu bizim ülkedeki genel antrenman kalitesizliği ile de alakalı biraz, gelen yıldızların çoğu fiziksel olarak geriye gidiyor. Psg de gözden düşmüş icardi geldiğinde tığ gibiydi. Geçen gün floryadaki ilk röportajını izledim gayet fitmiş

O sanchez pas verdi ya, ayağa bile kalkmadım çünkü topa yetişemeyeceği belliydi, sezon başından beri olduğu sürece.
Aynisini Ndombele icinde dediniz ama herif bizden ayrildiktan sonra yeniden canlandi ne hikmetse.

Aynisini Ndombele icinde dediniz ama herif bizden ayrildiktan sonra yeniden canlandi ne hikmetse.

abi o karakter yoksunu bir herif, napolide tothehamda da aynısını yaptı, ülkesine dönünce yatmayı bıraktı.İcardi karaktersiz bir adam değil, sadece sıkılmış gibi futboldan

Biraz daha sıkı antrenman yaptırılabilirler. Bu bizim ülkedeki genel antrenman kalitesizliği ile de alakalı biraz, gelen yıldızların çoğu fiziksel olarak geriye gidiyor. Psg de gözden düşmüş icardi geldiğinde tığ gibiydi. Geçen gün floryadaki ilk röportajını izledim gayet fitmiş

Oradalarda yağ oranı yüksek adamı idmana almıyorlar ki, Arda turan anlatmıştı her gün tartıya çıkıyoruz diye.Bizim o seviyelere gelmemiz imkansız

Oradalarda yağ oranı yüksek adamı idmana almıyorlar ki, Arda turan anlatmıştı her gün tartıya çıkıyoruz diye.Bizim o seviyelere gelmemiz imkansız
Niye imkansız olsun. Onlar kadar olamasak da o seviyeye yaklaşmadan avrupada başarı gelmez. Antrenman disiplinini arttırmalıyız.

Niye imkansız olsun. Onlar kadar olamasak da o seviyeye yaklaşmadan avrupada başarı gelmez. Antrenman disiplinini arttırmalıyız.

Güzel dedin, bunu deneyenler oldu, mesela tudor, sneijder ile podolski adamı beter etmişler, bırak yerlileri yabancılar istiyor zaten bu ortamı, burayı yatma yeri olarak görüyorlar, diğerleri ( ferdi boey ) zaten çalışıp fark yaratıp gidiyorlar.

olur mu yaw :d bir gün icardi gerçeklerini size sunduğum için bana teşekkür edeceksiniz. (o günü büyük bir şehvetle bekledi ama bir türlü o gün gelmedi :d)
Ona da güncel formu bu :D Beşiktaş Maç'ından önce paylaşılmış.Okan'ın ilk senesinde oynanılan oyunla bu oynanan oyun arasında çok Fark var.Böyle 1 değerin değeri bilinmesi gerek.Yanlış hatırlamıyosam 14 Gol attığında kulüp tarihinin en çok Gol atan yabancı oyuncusu olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt