Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.067
- 2.993
Kızları için babalık testi yaptıracakmiş diyor İtalyan basını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka ula. Ben ülkemizdeki antrenman kalitesizliği ve ligdeki tempo düşüklüğü sebebiyle bu hale geldiğini söylüyorum. Bizim lige gelen bir süre sonra çevresine uyuyoree gelen her topçu salıyorsa icardi de salsın o zaman icardispor falan varsa onu da tutarsınız siz
hamburger Yem
Üstüne de bir "Sen miydin sevdiğimi çalan?" patlatmış mı?
Üstüne de bir "Sen miydin sevdiğimi çalan?" patlatmış mı?
sen aşktan ne anlarsın ruhsuz herif!Çok nötrüm açıkçası artık çalkantılı özel haayatı bıktırmaya başladı ya
Kendi suçu olmayabilir belki ama hani çok sevdiğin biriyle ilk baştaki tatlı atışmaların güzel gelir ya hani ama cılkı çıktıkça soğumaya başlarsın artık işte bana da bu böyle geliyor
Realite bu emrahcım aşk illeti sahip olmayana güzel gelir hep ama bi tutuldu mu lanetler o insanı ama tabii ki eğer sorgularsa insan kendini işte o zaman çıkış yolu görünür Icardi de kendini sorgulayanlardan ama biraz geç kalmış gibisen aşktan ne anlarsın ruhsuz herif!
Sence oradan bakınca Icardi, halk şairine benziyor mu? adam pompacıRealite bu emrahcım aşk illeti sahip olmayana güzel gelir hep ama bi tutuldu mu lanetler o insanı ama tabii ki eğer sorgularsa insan kendini işte o zaman çıkış yolu görünür Icardi de kendini sorgulayanlardan ama biraz geç kalmış gibi
bence icardi pompacı karakterde biri olsa bu kadını 50 defa terketmişti çoktan. Saplantı yapmış bu kadını, dediğin karakterde adam ilk vukuatta tekmeyi koyar başka sevgili bulurdu zatenSence oradan bakınca Icardi, halk şairine benziyor mu? adam pompacı