#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızları için babalık testi yaptıracakmiş diyor İtalyan basını

ee gelen her topçu salıyorsa icardi de salsın o zaman icardispor falan varsa onu da tutarsınız siz
Ne alaka ula. Ben ülkemizdeki antrenman kalitesizliği ve ligdeki tempo düşüklüğü sebebiyle bu hale geldiğini söylüyorum. Bizim lige gelen bir süre sonra çevresine uyuyor

bu gidisle sezonu 10 gol 5 asisstle kapatacak reis

bu gidişle sahada kalamayacak.. kendisini sahada golleri ve müziği ile görmek istiyoruz.. hem formunu bulamayıp hem gol atamadıkça özel hayatıyla birlikte düşüşü daha da hızlanır. zaten bu sene sonu ayrılma ihtimali de yüksek.. bizim için ise olabilecek en büyük kayıp olur saha içi dışı..

Gbo96PXXEAAdMdp

Çok nötrüm açıkçası artık çalkantılı özel haayatı bıktırmaya başladı ya

Kendi suçu olmayabilir belki ama hani çok sevdiğin biriyle ilk baştaki tatlı atışmaların güzel gelir ya hani ama cılkı çıktıkça soğumaya başlarsın artık işte bana da bu böyle geliyor

Çok nötrüm açıkçası artık çalkantılı özel haayatı bıktırmaya başladı ya

Kendi suçu olmayabilir belki ama hani çok sevdiğin biriyle ilk baştaki tatlı atışmaların güzel gelir ya hani ama cılkı çıktıkça soğumaya başlarsın artık işte bana da bu böyle geliyor
sen aşktan ne anlarsın ruhsuz herif!

Maxi Lopez haklı.

Icardi'nin moral durumu pek iyi değildir herhalde.

Aşk illetine tutulan bir müslüman genç ne yapmalıdır diye sormuşlar.

İbn Sina: "Birkaç cariyenin yanına götürün güzelliğin sadece bir kimsede olmadığını anlasın."

Yani önce müslüman olup sonra karıya gitmen münasiptir Icardi kardeş.

sen aşktan ne anlarsın ruhsuz herif!
Realite bu emrahcım aşk illeti sahip olmayana güzel gelir hep ama bi tutuldu mu lanetler o insanı ama tabii ki eğer sorgularsa insan kendini işte o zaman çıkış yolu görünür Icardi de kendini sorgulayanlardan ama biraz geç kalmış gibi

Burcu hanım boşta devrim gibi oda gs için canını verir

Realite bu emrahcım aşk illeti sahip olmayana güzel gelir hep ama bi tutuldu mu lanetler o insanı ama tabii ki eğer sorgularsa insan kendini işte o zaman çıkış yolu görünür Icardi de kendini sorgulayanlardan ama biraz geç kalmış gibi
Sence oradan bakınca Icardi, halk şairine benziyor mu? adam pompacı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt