Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Bende inanmadımKendini sakatlamayı nasıl becerdin birader
Benim pek inanasım gelmedi bu sakatlığa zaten maç boyunca ruh hali aşırı negatifti
Neyse hadi inanayım da ayıp olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende inanmadımKendini sakatlamayı nasıl becerdin birader
Benim pek inanasım gelmedi bu sakatlığa zaten maç boyunca ruh hali aşırı negatifti
Neyse hadi inanayım da ayıp olmasın
90+2'de bile çıktığında afra tafra yapan Icardi varken, suçun çoğu Okan'da denemez.
Bunu 60da falan alsan el kol yapacak medya olayı kaşıyacak iş büyüyecek. Okan bunu bildiği için çıkaramıyor. Suçun çoğu bunda o yüzdenOkan da konuşup sen fiziken iyi değilsin diyebilmeli. Böyle korkarak hocalık mı yapılır
Tesislerde konuşup ikna etmeli. Fixiken kötüsün diyebilmeli. Fatih terim olsa çoktan silkelemiştiBunu 60da falan alsan el kol yapacak medya olayı kaşıyacak iş büyüyecek. Okan bunu bildiği için çıkaramıyor. Suçun çoğu bunda o yüzden
Farkında değil ki kötü oynadığının.
Terim de çözemezdi bu işiTesislerde konuşup ikna etmeli. Fixiken kötüsün diyebilmeli. Fatih terim olsa çoktan silkelemişti
Doğrudur gelir inşallah 2 3 haftayaYürüyerek ayrılmış staddan kopma yok herhalde
lig
Avrupa maçı kaçırır, Eyüp maçına kadar iyileşmiş olur. Stattan ayrılırken verdiği görüntü bana bu şekilde hissettirdi. Gitmek için yol yapıyor üstatBunu 60da falan alsan el kol yapacak medya olayı kaşıyacak iş büyüyecek. Okan bunu bildiği için çıkaramıyor. Suçun çoğu bunda o yüzden
Farkında değil ki kötü oynadığının.
Alakası yok. Öyle olsa full oynamak istemezGitmek için yol yapıyor üstat
Ne diyorsun
Görüşeceğiz görüşeceğizAlakası yok. Öyle olsa full oynamak istemez