#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca'nin korumasi gerekirdi. 90dk kondisyonu olmadigini gormek icin muneccim olmaya gerek yok. Ayni sey Mertens icinde gecerli. 60dk sonrasi ikisinide degistirebilirdi. Bats'tan da daha fazla verim alabilmek ve hazir tutmak icin sadece 5-10dk degil 40dk'dan baslayacan sureler vermeliyiz. Kotu oynadigini dusunmuyorum. Ikinci golu Icardi sayesinde attik. Yorulana kadar sahada gayet aktifti. Tabiki eski gucunde degil. Insallah sakatligi cok kotu degildir.

Bulursunuz cezasahasinda böyle bitirici adam icardiye gereksiz takan arkadaşlar.osimhen 7 pozisyonda 2 tane atiyo işte.yani ne diyim zehir oldu

Icardi de sezonu buyuk ihtimalle kapattigina gore bu konudaki son mesajim olacak onun döndüğü güne kadar, zaten bu sezon (belkide artik hic bir zaman) forma giymesi zor Galatasaray'da artik.

Suan icinden sevinen ama acik dille bunu soyleyemeyen (ki var boyleleri emin olun) hepsine boydan gireyim. Cok net hemde.

Istediginiz oldu sonunda. Baska soylenecek bir sozum yok.

Bu hikaye böyle bitecekmiş demek ki.

Her şey için teşekkürler kral. Daha Hagi'yi yakalayan yabancı olacaktın. Çöktüm valla.

Uefa listesinden çıkartıp sözleşmeyi dondurmak lazım yabancı sınırından mütevellit

Icardi de sezonu kapattigina gore bu konudaki son mesajim olacak zaten bu sezon (belkide artik hic bir zaman) forma giymesi zor Galatasaray'da artik.

Suan icinden sevinen ama acik dille bunu soyleyemeyen (ki var boyleleri emin olun) hepsine boydan gireyim. Cok net hemde.

hayatlarında Icardi gibi forvet gördüler sanki. piyangodan Osimhen çıkınca götleri kalktı. suyun karşı tarafı 30m harcıyor Icardi bulmak için ama karşılığında kalas buluyor.

Fiziksel olarak iyi durumda degil o konuda elestirilere katiliyorum ama takim icin tam bir liderdi

Osimhen bile onun liderligini kabul etmisti. Takimi cok iyi yönlendiriyordu.

Son maclarda bence iyi de oynuyordu, oyun zekasiyla oyun kurulumu ve pas oyununa yardim ediyordu. Bats bunu hayatta yapamaz.

Kahroldum resmen, cok arayacagiz Icardi‘yi

Dün taht şakası yapıyorlardı gerçek oldu kral krallıgı devretti diyebiliriz. Osimhem i korumak gerek

Ya niye İcardi’yi eleştirene düşman yaftası yapıştırılıyor anlamadım. Geldiği sezonla alakası yok fiziken, bu sene çok bomba hazırlandım dedi ama öyle olmadığı da görüldü. Canımız ciğerimiz ama az buz para almıyor.

Bu paraları alıp kendine bakmıyorsa bize Young Boys gibi maçlarda fark ortaya koymuyorsa eleştirilir tabiki.

Bizim efsanelerimizden biri olduğunu kimse inkar etmiyor. Ama eskiden takım taşıyan adamdı uzunca süredir takım İcardi’yi taşıyor. Eskisiyle fiziken alakası yok diye eleştiremeyecek miyiz? Kimse yeteneğine futbolculuğuna laf etmiyor yani. Geçen sene kilolu haliyle Manu’ya attığı golü dahi bu sene atması mümkün değil şuan nitekim ne bu maç atabildi ne Elfsborg maçında.

Allah biliyor bütün keyfim kaçtı. Adamın zaten mental olarak zor zamanlar yaşadığı bir vakitte bir de bu sakatlık...

Umarım tez toparlanır; öncelikle bizim için değil, kendi ve ailesi için.

Adam bir haftada dibi gördü. Daha güçlü dönecektir. Hikayesi bitmedi henüz burada. Destek olmak lazım bu adama, camiayı tekrar güçlü hissettiren, vefayı hak eden bir adam.

Icardi de sezonu buyuk ihtimalle kapattigina gore bu konudaki son mesajim olacak zaten bu sezon (belkide artik hic bir zaman) forma giymesi zor Galatasaray'da artik.

millet o kadar kurulmuş ki icardi'ye, adamın çaprazı kopmuş, hala daha "inanmadım" yazan var.

fblilerdeki icardi travmasını anlıyorum da, bunlardaki icardi travmasını anlayamıyorum bir türlü.

dün tottenham'ı yenince soluğu hocanın başlığında alacaklar için bu başlık tek eğlendikleri yerdi. o oyuncak da gitti ellerinden tüh bee ne yapacaklar artık şimdi?

samsun maçı puan kaybı için dua ederler artık 2 gün boyunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt