#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünden beri aklımdan çıkmıyor öyle tadım yok keyfim kaçtı transfer videosunu sabahtan beri açıp açıp izliyorum utanmasam oturup ağlıycam ah be kral

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

normalde çok duygusuz bi insanım en son ne zaman ağladığımı hatırlamam ama sakatlıkla alakalı instagram paylaşımını görünce gözlerim yaşardı valla

Duzelecek arkadaslar

Her yara gibi kabuk baglayacak

Ve onun yerine oynayan oyuncular gollerini Icardi icin atacak

Sampiyonluk gelecek..

Yok zemin yok pozisyon gereği falan denmiş ama bence camia için son derece travmatik olan bu sakatlık da kendisinin de payı var.

Bir kere herhalde yaptığı anlaşma veya aldığı sözlerden dolayı iyi de oynasa kötü de oynasa, fizik olarak hazır olsa da olmasa da 90'dan önce çıkartılamıyor. Kaç maçtır bunu görüyoruz. Geçen sene 5 ay sakat sakat oynadım diye kendi söylüyor.

Oynamak istemesi aidiyet duygusu eyvallah lafım yok ama sakatlığın tam geçmediyse veya fizik olarak hazır değilsen oynama kardeşim işte veyahut yedekten girmeyi kabullen. Böyle bir sakatlık bekliyordum yalan değil ama sezonu kapatacak seviyede olacağını beklemiyordum. Çok can sıkıcı.

1 dk daha topa vurmasa bile hayati benim soyumun totalinden daha kaliteli geçer, bugüne kadar kazandığı paralarla.

Bugün kendimi hep bu adama üzülürken buldum yav, karisi çocukları sakatlığı diye diye dertlendim.

Vay anasını, şaşırıyorum kendime.

Onsuz ramspark hep eksik gibi olacak. Yedek kulübesinde otursaydı bile varlığı ile takıma ve taraftara enerji verirdi

Oyun stilini değiştirmeli, koşmayı tamamen bırakıp Hulk gibi bi fizik yapmalı. O tekniği ve pozisyon alma bilgisiyle yine yardırır

farklı yapay zekalardan aldığım yanıtlar genel olarak birbirleriyle örtüşüyor, kısaca özet geçmek gerekirse:

"sakatlık, söz konusu oyun anındaki koşulların sonucu olarak meydana gelmiş olsa da; çapraz bağ kopması ve meniküs hasarına sebep olan kümülatif faktörler çok büyük ölçüde öngörülebilirlerdi. eğer söz konusu sakatlık, o sakatlık anında yaşanmasaydı, doku bantları ve tendonlardaki mevcut stres ile genel fizyolojik dengesizlik bir sonraki oyunda muhtemelen yine bu sakatlığı meydana getireceklerdi"

icardi'nin durumu için sağlık ekibini suçlayabiliriz kısaca, kendisi hariç...

Son düzenleme:
İcardi sakatlanmasa bile seneye yetersiz kalacaktı. Mecbur alternatif bakmak lazım gelecek sezon için. İcardi’nin sakatlığı ne kadar üzücü olsa da gerçekçi düşünmek zorundayız. Artık icardi’den 1. forvet olmaz.

Hatta Osimhen gelmese ve lider konumunda olmasak taraftar şimdi İcardi’ye tepki gösteriyor olurdu. Futbol seyretmeyen bir yakınım bu adam hamile karı gibi dolaşıyor sahada dedi geçenlerde. Bariz görülüyor yetersizliği.

Yani İcardi artık bizim için planlama dahilinde olmamalı. Ama bir sezon daha yedekte beklesin. Ne de olsa halkın sevgilisi adam.

farklı yapay zekalardan aldığım yanıtlar genel olarak birbirleriyle örtüşüyor, kısaca özet geçmek gerekirse:

"sakatlık, söz konusu oyun anındaki koşulların sonucu olarak meydana gelmiş olsa da; çapraz bağ kopması ve meniküs hasarına sebep olan kümülatif faktörler çok büyük ölçüde öngörülebilirlerdi. eğer söz konusu sakatlık, o sakatlık anında yaşanmasaydı, doku bantları ve tendonlardaki mevcut stres ile genel fizyolojik dengesizlik bir sonraki oyunda muhtemelen yine bu sakatlığı meydana getireceklerdi"

icardi'nin durumu için sağlık ekibini suçlayabiliriz kısaca, kendisi hariç...

çapraz bağ en salak anda günlük hayatta senin bile başına gelebilir ters bir basma etmede...

ucundan maalesef hoca sorumlu bu işten - osimhenle alakasız , alması lazımdı oyundan çok bariz şekilde.

çok üzücü şu işin yaşanmış olması ve alakasız kaleciye pres sırasında falan - çok şanssız yani.

çapraz bağ en salak anda günlük hayatta senin bile başına gelebilir ters bir basma etmede...

ucundan maalesef hoca sorumlu bu işten - osimhenle alakasız , alması lazımdı oyundan çok bariz şekilde.

çok üzücü şu işin yaşanmış olması ve alakasız kaleciye pres sırasında falan - çok şanssız yani.
Koşamıyordu,çevikliği gitmişti, kondisyon bitik olduğu için hemen nefes nefese kalıyordu, fizik ve mental olarak bitik olduğu için futbol zekası bile geriledi maç içinde. Ama gs ye aidiyeti ve hırsı olduğu için o an son gücüyle aniden hızlanıp pres yapmak isteyince gitti diz.

Koşamıyordu,çevikliği gitmişti, kondisyon bitik olduğu için hemen nefes nefese kalıyordu, fizik ve mental olarak bitik olduğu için futbol zekası bile geriledi maç içinde. Ama gs ye aidiyeti ve hırsı olduğu için o an son gücüyle aniden hızlanıp pres yapmak isteyince gitti diz.
2 3 hafta tedbirde olması gereken sakatlık olsa hadi diyeceğimde çapraz bağ çok üzücü ya...

Gerçi artık yeni ameliyatlarla (anormal bir durum olmazsa) tamamen iyileşir bağı

2 3 hafta tedbirde olması gereken sakatlık olsa hadi diyeceğimde çapraz bağ çok üzücü ya...
Göz göre göre gelen felaket malesef. Fiziksel ve mental olarak 45 dakika zor oynayacak hale gelmişti artık, istekli olabilir ama bir şekilde yönetilmeliydi icardi. Fiziksel olarak hazır hale gelemedi, getirilemedi bir türlü. Üstüne aile mevzusu da tüy dikti

Göz göre göre gelen felaket malesef. Fiziksel ve mental olarak 45 dakika zor oynayacak hale gelmişti artık, istekli olabilir ama bir şekilde iyi yönetilmeliydi icardi. Fiziksel olarak hazır hale gelemedi, getirilemedi bir türlü. Üstüne aile mevzusu da tüy dikti
hocaya biraz kızıyorum orda da - tamam adamı üzmekte istemiyorsun 400 dk oynamak istese bile ona bırakıyorsunda bir yerde sana trip yapabiletesi olsada koruman lazım. bırak sana kızsın 2 güne geçer . sen baştasın , her oyuncuyu koruman kollaman lazım.

ki okan hocada ayağı kırılarak çıkış yaptığında sakatlanmış bir adam - çok iyi biliyor bu süreci.

orda kendisine kızıyorum - bjk maçı uyarı gibiydi hafif - tot maçında çok belliydi zorladığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt