- 20 Haziran 2011
- 60.747
- 68.968
- 4.758
Ruh halimiz bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul etmiyorum
Gönderilecek
1 sene sonra dönse yine sahada pinekleyecek sorunu kökünden çözmek yerine halı altına süpürmek tercih edilmemeli
Kabul etmiyorum
Gönderilecek
1 sene sonra dönse yine sahada pinekleyecek sorunu kökünden çözmek yerine halı altına süpürmek tercih edilmemeli
ChatGPT’ye çevirttim yaw, büyülemiş kadın çocuğu. Hala Wanda diyorEkli dosyayı görüntüle 267703
Google translate'in çevirmesi pek iyi degil ama az çok anlasilir. Wanda paylasti bunu.
Iki sey dikkatimi çekti kötü anlamda: malesef kendisi daha Wanda'yi istiyor ve kadin bu gün daha o baskasiyla tatile gittinin görüntülerini paylasiyor.
Neyse o özel hayat diyelim ama Wanda'nin dedigi "o dizin bir süre öncede kötüydü" kismi.
Insallah çabuk geçer ama çok üzüldüm bee
**Mauro'nun mesajı:**
> Senin yaptığın şey o kadar gereksiz bir şey ki, bir yere kadar sürecek ve hiçbir şey gibi olacak. Bunu yapabilirim, aynı durumda olabilirim ama neden? Havalı görünmek için mi? Bunu istemiyorum. Tek amacım hayatımı huzur içinde yaşamak, hayatımdan, ailemden, çocuklarımdan keyif almak, yıllar içinde başardıklarımızın ve inşa ettiklerimizin tadını çıkarmak. Kimse bize hiçbir şeyi hediye etmedi... Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olmamıza izin ver! Tekrar ediyorum... Tüm bunları hayatımın kadınıyla, bu dünyada her şeyden çok sevdiğim kadınla birlikte yaşamak istiyorum. Sen benim zayıflığımsın, sen benim gücümsün, sen benim güzel prensesimsin ve düğünümüzde büyükannene söz verdiğim gibi... seni sonsuza kadar koruyacağım!
**Wanda’nın mesajı:**
> Mauro, başına gelenler için çok üzgünüm, dizin uzun zamandır kötüydü. Artık geçti, iyileş ve neye ihtiyacın olursa en iyiler Roma'da, bana güvenebilirsin. Kendini en iyi doktora göster, iyileşmek önemlidir ve her şey yoluna girecek.
> Sana nasıl yardımcı olabileceğimi söyle.
> Bana güvenebilirsin.