#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam nisanda dönüyor sözleşme falan dondurulmaz

Icardi'nin sözleşmesi donduruluyor!​

UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ı 3-2 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza atan Galatasaray, Mauro Icardi'nin ciddi sakatlığıyla sarsıldı. Tottenham karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrası yapılan kontrollerde Arjantinli golcünün ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetimi, Icardi'nin sözleşmesini dondurma kararı aldı.

Mauro Icardi'nin mutsuzluğunun sebebi belli oldu! - Şehrivan | Van Haber |  Van Haberleri | Son Dakika Güncel Haberler

Milliyet gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılı ekip, bu karar ile yabancı kontenjanında yer açarak sezonun geri kalanı için yeni bir golcü transferine olanak tanıyacak. Galatasaray’ın hedefinde ise devre arasında yapılacak bir forvet takviyesi bulunuyor.

OSİMHEN'Lİ TEK FORVETLİ SİSTEME GEÇİŞ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un, Icardi'nin yokluğunda oyun planını yeniden düzenleyerek Osimhen’i tek forvet olarak sahaya süreceği belirtildi. Michy Batshuayi’nin ise kenarda hamle oyuncusu olarak görev alması planlanıyor. Bu stratejik değişiklikle Galatasaray’ın oyun sisteminde daha dinamik bir hücum hattı oluşturması hedefleniyor.

YENİ BİR FORVET TRANSFERİ BEKLENİYOR

Icardi’nin sezonu kapatmasıyla birlikte, sarı-kırmızılı kulüp devre arası transfer döneminde hücum hattını güçlendirecek bir golcü arayışına girmiş durumda. Galatasaray’ın sezon planlamasında oluşan bu değişikliğin nasıl bir kadro yapılanmasına yol açacağı ve yapılacak forvet takviyesinin şampiyonluk hedefindeki rolü merakla bekleniyor.

Kabul etmiyorum

Gönderilecek

1 sene sonra dönse yine sahada pinekleyecek sorunu kökünden çözmek yerine halı altına süpürmek tercih edilmemeli

Transfere gerek yok. Herkes ya aynı anda sakatlanırsa diye planlama mı olur

He Nevzat, adam sakatlandı, ertesi gün sözleşme dondurma kararı verildi. Kasım ayında.
Ulan Nevzat.

1000145920.webp

Google translate'in çevirmesi pek iyi degil ama az çok anlasilir. Wanda paylasti bunu.

Iki sey dikkatimi çekti kötü anlamda: malesef kendisi daha Wanda'yi istiyor ve kadin bu gün daha o baskasiyla tatile gittinin görüntülerini paylasiyor.

Neyse o özel hayat diyelim ama Wanda'nin dedigi "o dizin bir süre öncede kötüydü" kismi.

Insallah çabuk geçer ama çok üzüldüm bee

Özel hayat yorum yapmak bana düşmez diye düşünmekle birlikte. Wanda nefret edilesi bir kadınmışsın yahu.

Icardi ya sen kafayi yemiṣsin, ya buyulenmiṣsin yada gurur denen ṣey sana ugramamiṣ mqlesef

Ekli dosyayı görüntüle 267703
Google translate'in çevirmesi pek iyi degil ama az çok anlasilir. Wanda paylasti bunu.

Iki sey dikkatimi çekti kötü anlamda: malesef kendisi daha Wanda'yi istiyor ve kadin bu gün daha o baskasiyla tatile gittinin görüntülerini paylasiyor.

Neyse o özel hayat diyelim ama Wanda'nin dedigi "o dizin bir süre öncede kötüydü" kismi.

Insallah çabuk geçer ama çok üzüldüm bee
ChatGPT’ye çevirttim yaw, büyülemiş kadın çocuğu. Hala Wanda diyor

**Mauro'nun mesajı:**
> Senin yaptığın şey o kadar gereksiz bir şey ki, bir yere kadar sürecek ve hiçbir şey gibi olacak. Bunu yapabilirim, aynı durumda olabilirim ama neden? Havalı görünmek için mi? Bunu istemiyorum. Tek amacım hayatımı huzur içinde yaşamak, hayatımdan, ailemden, çocuklarımdan keyif almak, yıllar içinde başardıklarımızın ve inşa ettiklerimizin tadını çıkarmak. Kimse bize hiçbir şeyi hediye etmedi... Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olmamıza izin ver! Tekrar ediyorum... Tüm bunları hayatımın kadınıyla, bu dünyada her şeyden çok sevdiğim kadınla birlikte yaşamak istiyorum. Sen benim zayıflığımsın, sen benim gücümsün, sen benim güzel prensesimsin ve düğünümüzde büyükannene söz verdiğim gibi... seni sonsuza kadar koruyacağım! ❤️🙏

**Wanda’nın mesajı:**
> Mauro, başına gelenler için çok üzgünüm, dizin uzun zamandır kötüydü. Artık geçti, iyileş ve neye ihtiyacın olursa en iyiler Roma'da, bana güvenebilirsin. Kendini en iyi doktora göster, iyileşmek önemlidir ve her şey yoluna girecek.

> Sana nasıl yardımcı olabileceğimi söyle.

> Bana güvenebilirsin.

Biraderim sen kafayi siyirmissin

Torreira ivedi sekilde devrimin arkadaslarindan birini yapiyosun mauroya

Bu kadın bu mesajı sırf polemik ve daha fazla etkileşim için atmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. İcardi Simge'ye sal bir mesaj, bak biraz onunla göz önünde olsan bu kadın 1 ay içinde sana dönmek için başlar numaralara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt