#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında böyle toksik bir ilişkim olmuştu. Aldatmayı bile affedecek kadar aciz bir durumdayken(üniversitedeki eziklik yılları) bir kız bir erkek arkadaş beni devrim stadına götürüp ağızlarına ne gelirse söylediler, içip içip sovduler. Kendime geldim. Harbiden malmisim, Allah'tan yanımda dostum diyebileceğim kişiler vardı. Büyük mmler bir erkeğin en zayıf noktası olabiliyor demek ki. Üstüne sevgililerim oldu, şimdi evliyim ve eğer ayrilmayip evlendigim kadinla tanışma şansım olmasaydı icardiden hiçbir farkım olmazdi.
Torreira ve muslera şu icardiyi bir güzel dövmeli. Herifin akıl verecek ailesi de yok çevresinde

Şuan daha çok Ömer durumunda.
21ezelkucuk.jpg

Aşk denen virüs, adamda gurur falan bırakmıyor malesef. Tez zamanda bu virüsün etkisinden arınıp iyileşmesi dileğiyle.

o kim nalbant da mı oynuyor :/

btw layk bile vermedin ama harbi geyik yapmadım. severiz.
Hee onu sallamıyon anladım pardon

Peki ya sen @Emrah Duvar

Genel türkiye gündeminde ezilmeyin,kimseye boyun eğmeyin diye en çok sesi çıkan sensin daha forumda süper moda karşı koyamıyon

Allahın kolpacısı ya

Kulubumuze yakısmıyor malesef
Ula Recep yıllarca burda formamizi yere atan, sözleşme aldıktan sonra sadece yere düşmek için futbol oynuyormuş gibi görünen Selçuk'u savundunuz aydınla birlikte onu yakistirdin da bu adamı mı yakıştıramadın?

Hee onu sallamıyon anladım pardon

Peki ya sen @Emrah Duvar

Genel türkiye gündeminde ezilmeyin,kimseye boyun eğmeyin diye en çok sesi çıkan sensin daha forumda süper moda karşı koyamıyon

Allahın kolpacısı ya
emrah da iyidir. ulan şurada 3-5 adamız zaten "ben dedim sen dedim" işine birbirinizi kırmayın yawww... hayvanat gibi bir gs var ortada, izleyin keyif alın işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt