- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.844
- 5.338
Kulubumuze yakısmıyor malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira ve muslera şu icardiyi bir güzel dövmeli. Herifin akıl verecek ailesi de yok çevresindeZamanında böyle toksik bir ilişkim olmuştu. Aldatmayı bile affedecek kadar aciz bir durumdayken(üniversitedeki eziklik yılları) bir kız bir erkek arkadaş beni devrim stadına götürüp ağızlarına ne gelirse söylediler, içip içip sovduler. Kendime geldim. Harbiden malmisim, Allah'tan yanımda dostum diyebileceğim kişiler vardı. Büyük mmler bir erkeğin en zayıf noktası olabiliyor demek ki. Üstüne sevgililerim oldu, şimdi evliyim ve eğer ayrilmayip evlendigim kadinla tanışma şansım olmasaydı icardiden hiçbir farkım olmazdi.
Şuan daha çok Ömer durumunda.
ayrıldıktan sonra pek aldatma denilmez ama anladım demek istediğini. Gönül işi işte yaparlar ya da yapmazlar diyememAbi elbette atmıştır ama mesela kendini aldattığını ayan beyan her yerde paylaşan kadına kim atar bu mesajı ya ?
Şunu ben yazsam 50 alıntı/tepki gelmiştiKulubumuze yakısmıyor malesef
aaaaa seni seviyoruz (en azından ben)Şunu ben yazsam 50 alıntı/tepki gelmişti
Bakalım icardici emrahla veli sana ses edebilecekler mi merakla bekliyorum
Ramiz dayı lazım bir tane.
Recebi de sev ona da karşı gelaaaaa seni seviyoruz (en azından ben)
kızıyorsan alıntı yapmayalım bundan sonra :/
arda turan iş başına
o kim nalbant da mı oynuyor :/Recebi de sev ona da karşı gel
Buldunuz benim gibi saf garibanı saldırıyodunuz
Hee onu sallamıyon anladım pardono kim nalbant da mı oynuyor :/
btw layk bile vermedin ama harbi geyik yapmadım. severiz.
Belki de Osimhen ile son kez oynadılar.Icardi döndüğünde muslera ve osimhen ekibimizde olmayabilir
Yarın sen de hayatta olmayabilirsinIcardi döndüğünde muslera ve osimhen ekibimizde olmayabilir
Ula Recep yıllarca burda formamizi yere atan, sözleşme aldıktan sonra sadece yere düşmek için futbol oynuyormuş gibi görünen Selçuk'u savundunuz aydınla birlikte onu yakistirdin da bu adamı mı yakıştıramadın?Kulubumuze yakısmıyor malesef
emrah da iyidir. ulan şurada 3-5 adamız zaten "ben dedim sen dedim" işine birbirinizi kırmayın yawww... hayvanat gibi bir gs var ortada, izleyin keyif alın işte.Hee onu sallamıyon anladım pardon
Peki ya sen @Emrah Duvar
Genel türkiye gündeminde ezilmeyin,kimseye boyun eğmeyin diye en çok sesi çıkan sensin daha forumda süper moda karşı koyamıyon
Allahın kolpacısı ya