#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük ironi.

ligde "yürüyerek" gol atabilerek gol kralı olan bir topçumuz var ve biz bu topçuyla 2 senedir şamp da oluyoruz.

ama kendisini gol atamasa da "koşan" bir forvet ile değiştirmek için can verecek arkiler var :d

ok yarın sivas'tan rey manaj ile kafa kafaya takas edilmeli :d

büyük ironi.

ligde "yürüyerek" gol atabilerek gol kralı olan bir topçumuz var ve biz bu topçuyla 2 senedir şamp da oluyoruz.

ama kendisini gol atamasa da "koşan" bir forvet ile değiştirmek için can verecek arkiler var :d

manaj iyi oyuncu mame thiam diyeydin bari

büyük ironi.

Osimhen gidecek en geç sezon sonu bizimkiler icardi beğenmiyor. Sanki dünya süper santrafor kaynıyor, bu santrafor kıtlığında icardi bir nimettir

Osimhen gidecek en geç sezon sonu bizimkiler icardi beğenmiyor. Sanki dünya süper santrafor kaynıyor, bu santrafor kıtlığında icardi bir nimettir
yıldız golcü olarak adrian knup falan geliyordu bu takıma yaw.

millet tabi drogba gördü, osimhen gördü...

altın kabın içinde doğan nesil icardi beğenmiyor :/

zamanında hagi de en baba yerli topçunun 10 katı maaş alıyordu. kimse ağzını aç-a-mıyordu. bu realite.

siz ise varsayım ve düşüncelerinize göre bir hayal dünyası içinde olmamış şeyleri olmuş gibi yapıp sadece malzeme veriyorsunuz.

ne barış alper'de böyle bir düşünce var, ne de icardi antrenmana katılmamazlık yapıyor.
O Hagi dediğin adam hiçbir antrenmanı kaçırmazdı. Yani verilebilecek en kötü örnek oldu.

Ya da çok uzaklara gitmeyelim, bugünlerde çok saydırılan Muslera kaç kere böyle 1-2 günlüğüne kalkıp Uruguay’a ya da başka yerlere gitmiştir?

Üstelik 1 haftaya milli takım arası olacakken, sen sakatlıktan yeni dönmüşsün idman yapıp form tutman gereken zamanken, hoca kararıylaysa daha rezalet. Sonra Icardi niye eski halinde değil deniyor, adam sakatlıktan çıkıyor doğrudan oynamaya başlıyor, idman yemeden de sadece maça çıkarak götürüyor işi.

Bir de şu işler iyi giderken toz konduramama işinden vazgeçsek mi? Geçen yıl taa Angelino zamanlarında falan Okan hocayı eleştirince üstüme gelenler şimdi benden daha fazla eleştiriyor. Bu dediğim Icardi’nin de, bizim de iyiliğimize, sakatlıktan yeni çıkmış bir futbolcunun ona özel programla diğer oyuncuların seviyesine çıkması lazım. Ama zaten Icardi böyle canı istediği gibi takılabildiği için de bizde kalmaya devam etti. Orası da bir gerçek.

Gram eleştirmiyorum. Bu adamın karakteri bu. Bu huyları yönleri bilinerek alındı. Aaa İcardi böyle kafasına göre mi hareket ediyormuuuşşşş diye şaşılacak bir şey yok.

Ben okeyim. Zira bu adam gittikten sonra çoook uzun yıllar böyle bi adamı bi daha seyredemeyeceğiz forvet hattımızda.

Rfs-Alanya şu 2 maçı bize çöz reyis sonra tatile gideceksin zaten

Dünyanın hangi ülkesinde 2.5 gün izin veriliyor kafayı yicem arkadaş ? icardi olayında bilmiyordum tüm takımın izinli olduğunu kimse kimsenin gazına falan gelmiyor aptal fbliler ile karıştırmayın beni @Veli Baltacı

Kimse icardinin perfonmansına birşey dediği yok. İcardiyi tanımasak diyeceğiz ki bu adam hep böyleydi hayır değildi aç inter dönemlerinde ki icardiye bir de şimdikine arada dağlar kadar fark var. Neden eskisi gibi olmaya çalışmıyor derdindeyiz biz

Dünyanın hangi ülkesinde 2.5 gün izin veriliyor kafayı yicem arkadaş ? icardi olayında bilmiyordum tüm takımın izinli olduğunu kimse kimsenin gazına falan gelmiyor aptal fbliler ile karıştırmayın beni @Veli Baltacı

Kimse icardinin perfonmansına birşey dediği yok. İcardiyi tanımasak diyeceğiz ki bu adam hep böyleydi hayır değildi aç inter dönemlerinde ki icardiye bir de şimdikine arada dağlar kadar fark var. Neden eskisi gibi olmaya çalışmıyor derdindeyiz biz
Haftalık genelde 2 gün izinleri olur topçuların. Maç yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir belki.

Arada neredeyse 10 sene var renkdaş. Aynı olmaması çok normal ki inter forumlarının arşivlerinde eski icardi konularına da bakabilirsin, kendisi bizde tatile düşkünken orada da gece hayatına ağır düşkün zira evli değildi

Agresyona gerek yok. Bütün takımın izinli olduğunu bilmiyordum demişsin. Sorun da o zaten. Bilmeden fikir sahibi olmayalım. Kimsenin de sana aptal fbli gibisin dediği de yok. Relax dablin. Tüm gslıları severiz.

Arada neredeyse 10 sene var renkdaş. Aynı olmaması çok normal ki inter forumlarının arşivlerinde eski icardi konularına da bakabilirsin, kendisi bizde tatile düşkünken orada da gece hayatına ağır düşkün zira evli değildi
Hocam gece hayatından bahsetmiyorum futbolcu bu adamlar robot gibi gezecek halleri yok tabii ki eğlenecekler. Ben perfonmansdan bahsediyorum bu adam 30 yaşında en zirve olacak yaş bu.

Agresyona gerek yok. Bütün takımın izinli olduğunu bilmiyordum demişsin. Sorun da o zaten. Bilmeden fikir sahibi olmayalım. Kimsenin de sana aptal fbli gibisin dediği de yok. Relax dablin. Tüm gslıları severiz.
Velicim ben bu olay nezdinde genel olarak rahatsız olduğum bir durumu sordum sen mesela sorgulamıyor musun her sene karım ile kavga ettiğim ayağı ile 15 20 gun arjantine sezon başı kaçmasına ? Ne hikmetse 15 gün sonra barışıyorlar. Tamam yıldız oyuncu bu adam TR şartlarına göre ancak biz de aptal değiliz yani perfonmans veriyor diye bu adama dokunulmazlık verilmesin diyoruz yoksa emin olun İcardiyi çok severim ikondur gözümde.

Hocam gece hayatından bahsetmiyorum futbolcu bu adamlar robot gibi gezecek halleri yok tabii ki eğlenecekler. Ben perfonmansdan bahsediyorum bu adam 30 yaşında en zirve olacak yaş bu.

Zaten bitiriciliği hala aynı düzeyde. Adam geçen sene sakatlığı yüzünden antrenman bile yapamadı doğru düzgün ve gol kralı oldu. İlk sezonda da attığı gerçekten ibretlik gollerle şampiyon yaptı bizi.

Ama kendisinin iyi bir profesyonel olmadığı aşikar.

22 yaşındayken de muhtemelen değildi. Ama insan vücudu işte 22 yaşındaki bedenle 31 yaşındaki beden aynı olmuyor.

Zaten bitiriciliği hala aynı düzeyde. Adam geçen sene sakatlığı yüzünden antrenman bile yapamadı doğru düzgün ve gol kralı oldu. İlk sezonda da attığı gerçekten ibretlik gollerle şampiyon yaptı bizi.

Ama kendisinin iyi bir profesyonel olmadığı aşikar.

22 yaşındayken de muhtemelen değildi. Ama insan vücudu işte 22 yaşındaki bedenle 31 yaşındaki beden aynı olmuyor.
Yaşlı olsa anlayacağım seni tamamen profesyonel çalışmaması ile alakalı olduğunu düşünüyorum zaten biritircilik dediğin şey bitmez ya o değişmiyor ama çalışmaması kaynaklı yada yüksek tempo çalışmaması diyelim hızını yüzde 60 azaltmış kesinlikle.

Yaşlı olsa anlayacağım seni tamamen profesyonel çalışmaması ile alakalı olduğunu düşünüyorum zaten biritircilik dediğin şey bitmez ya o değişmiyor ama çalışmaması kaynaklı yada yüksek tempo çalışmaması diyelim hızını yüzde 60 azaltmış kesinlikle.

Hızın düşmesi çok normal rengim bunun çalışmayla ilgisi yok. Fizyolojik olarak bir insan 30’sunda 20’sindeki sürate sahip olamaz. Messi bile olsan.

Dediğim gibi İcardi de zaten çok üst seviye profesyonel olmadığı için ondaki düşüş daha bariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt