#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen çok ekstra bir adam olsa da bir santraforun neleri değiştirebileceğini gösterdi, sakatlanmasa iki maçı da kazanırdık.
Kesinlikle kazanırdık. Osimhen'in gol atmasa bile büyük güç sağlıyor çünkü hareketli ve rakip savunmayı ısırıyor. her türlü mücadeleye girip bozuyor rakip defansları. Bunların yanında golde atınca 100 milyon euroluk forvete dönüşüyor. Icardi'den de osimhen kadar olmasa biraz fiziksel mücadele ve ısırmasını bekliyoruz ama yok. ilk sezona aldanıp 10 milyonu gömdük her sezon, kendisi hakkını veremiyor. Vereceğine dair umudum da yok. Şuan tam osimhen'in yedeği hamle forvet havasında takılıyor.

İcardi Okan Buruk un özetidir. İlk sezon zımba gibiydi geçen sezon da beri saldı takılıyor

Osimhen denen zebellah yüzünden bu adamı beğenmez oldum.

Haftada bir arkadaşlarla halı sahaya gidiyoruz ortada hiçbir iddia filan da yok öyle gırgır şamata maç yapıyoruz inanın İcardi ve Mertens 'den daha fazla efor gösteriyoruz maç boyunca

Ağabeyi futbola küstüreceğiz bu gidişle

Zaten hayata küsmüş vaziyette

Aşk böyle zamanlarda belli olur

Taraftar üstüne düşeni yapmalı

5 km yürümusmudur acaba… kosmayi zaten yapamiyor
7-8 arasi yürümüstür. Kac sprint atmistir keske onun istatistigini görebilrsek. Herif bizim burda yasli insanlarin söyle hobisi var. Onlar gibi takiliyor sahada

nordic-walking-senioren.jpg.webp

bidaha bu herifle dzekoyu fln kıyaslamayın

38 yasında dzeko bu adamdan cok daha iyi oynuyor top saklıyor dagıtıyor o yaşına ragmen takıma katkı vermeye calısıyor

İyi günde sevmek kolay

Eldeki değerin farkında olun

Erden Timur işinde de aynısını yaptınız

Kestirip atmak için çok erken

Şu adamı peak performance seviyesine çeksek 5 sene daha etinden sütünden faydalanıp arayı ciddi açarız

Ama bunun için taraftara da iş düşüyor

Adamı ceza sahasında 1 kere topla buluşturamadık...

Icardi izin hakları var muhtemelen, ondan dolayı tüm takıma izin veriliyor. Skandal isler skandal. Avrupa maçı öncesi parise gidiyor, muhtemelen oyundan çıkmama da var sözleşmesinde. Sevr anlaşması gibi sözleşmesi vardır. Aldığı ücret de söylenenden çok daha yüksek.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon sonuna kadar düzelmezse yollar ayrılmalı

bidaha bu herifle dzekoyu fln kıyaslamayın

38 yasında dzeko bu adamdan cok daha iyi oynuyor top saklıyor dagıtıyor o yaşına ragmen takıma katkı vermeye calısıyor
Icardi daha iyi golcü ama dzeko daha komple bir forvet. ben dzeko gibi forvetleri seviyorum. Dzeko şuan ıcardi'nin yaşında olsaydı yani 31 yaşında olsaydı 30'dan aşağı düşmezdi bu ligde.

Sorun nedir hocam? Bu isteksizlik nedendir? Bir koşu atmadın bir kere gelip bağlantı olmadın. Derdin ne? Bu takımın yıldızı ve ruhu sensin? Sen savaştığında, istekli olduğunda herkes bunu yapmak zorunda hissediyor ve yapıyor ama sen ruh gibi takıldığında da tam tersi oluyor.

Sağlıklı spor koşusu iyi gelmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt