#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi hocaya senin demen lazım artık, ben hazır değilim beni oynatma tüm yaz yattım diye

Osimhen gelince tatilden apar topar dönüp bütün hazırlık kampında oynayan Bats'ı kestin. Ama ortada futbol namına bir şey yok. Okan Buruk seni oynatmak için takımın dengesini alt üst etti. Şimdi de papaz olup hocayı yeme derdine düşmüşsünüz. Biz bu keşmekeşin içine nasıl düştük?

Mertens ve icardi aşkı okanı bitirdi gibi bişey. Takım bu ikisinin tekelinde. Çok seviyorum icardiyi ama bi yere kadar, mevzu gs ise hiçbir topçu gram umrumda olmaz

Paşamız senin gezmene tozmana sahadaki performansından dolayı göz yumuluyor. Sahada Turist Ömer gibi takılacaksan o işi ..........

Hiçbiriniz Galatasaray dan büyük değilsiniz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol atma kardeşim, ben çaba göreyim, Galatasaray'a ve sana haddinden fazla sevgi gösteren taraftara (ben bu gruba dahil değilim) saygı duy.

Kabız futbolun baş sorumlulularından biri maalesef. Evet ceza sahasında top ayağına gelince etkili anladıkta hareketsizliği yüzünden takım oyunu çöküyor. Fener maçı kutlamaları uzun sürdü herhalde yine göbek fırlamış, yanaklar şişmiş.

bölücülük yaptığıyla ilgili duyumlar geliyor

Çok seviyorum ve takıma büyük katkılar verdi, ama sezon sonu kesinlikle ayrılmamız gerekiyor. İnşallah, şampiyon yapıp öyle veda eder.

Takımdan ve kulüpten kendini daha büyük görenleri derhal göndermek lazım. Bunun yanı sıra, başta Mertens ve Muslera olmak üzere bazı oyuncularla da vedalaşmamız gerekiyor. Artık 30 yaş üstü oyuncu transfer etmeyin! Galatasaray A takımının yıllık maaş bütçesi 40-50 milyon Euro’yu aşıyor. Üstelik Avrupa’da iki yıldır başarı yok, bu sezon da büyük bir beklentim yok. O zaman kadroya neden bu kadar masraf yapıyorsunuz? Zaten her türlü 2-3 yılda bir şampiyon oluyoruz.

Adam antreman yapmiyo ki fizigi duzelsin. Haftanin 3 gunu izin veren bir Okan hoca var.

Olay sadece fiziğinde değil, baya baya saklanarak oynuyor ve kaçak güreşiyor. Ve ilk zamanlardaki yeteneğini de kaybetmiş gibi bir görüntü var. Hatırlarsanız acayip kafa golleri atabilen bir adamdı, mermi gibi gelen topa bile kafasıyla yön vererek gol atmışlığı var. Ama adamda o görüntüden eser kalmamış, sahada yetenek namına da bir şey sunmuyor, oysa ki ilk geldiğinde bize izlettiği seviye bambaşka birşeydi. Bu adam sadece golcülüğü ile değil yeteneğiyle de hayran bırakıyordu. Başakşehir maçında Kerem'e bıraktığı topuk pası falan halen aklımda. Şu an bunların hiçbirinden eser yok. Futbolu kafasında bitirmiş olması bile muhtemel.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu izin işini de bir kesmek lazım. Halı saha takımı değiliz kimse durarak oynayamaz İcardi geçen sene yaşadığı sakatlıktan sonra veteran oyuncuya döndü bu durumu toparlayana kadar Osimhenin yedeği olmalı. Daha yaşı 31 bu düşüş normal değil.

Wanda bitirdi adamı yav. Kafayı toplamadan düzelmeyecek gibi geliyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

tamam paşa kötü katılıyorum ama arkadaş 60 dk adamların ceza sahasına doğru düzgün atak yapamadık..
genel takım organizayonu problemli...

Bats girdikten sonra dolaştığı yerleri izleyin birde İcardiyi izleyin yeterli. Bats sonuna kadar haklı hep isimlere bakıyoruz. Düşünün PSG bu adamı bu halinden kat kat iyiyken kesti. Ama biz ne yapıyoruz takımdan üstün tutuyoruz. İnşallah Okana bı cesaret gelirde koşmayan adamları kesebilir.

Şuan Falcao'dan ne farkı var? Ya köy takımı olan rakibimizin santraforu bundan iki kat fazla oynamış topla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt