#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi her türlü gol atar, yürüyerek 15 gol atar bu ligde. Mesele bu değil ilk sezonundaki o hareketliliği yok şu anda beni üzen bu

sakatlandığı o beşiktaş maçını hatırlayın pres yapıp gol atmıştı, mert'e kırmızı göstermişti

icardi'den ben bunu bekliyorum gol kadar

Aslında lige gayet iyi başlamıştı, Hatay maçında attığı gol haricinde çok güzel 2 pası vardı Barış ve Ziyech 'e gönderdiği. Bunun haricinde Konya maçında asisti haricinde hakemin saçma sapan iptal ettiği golü vardı sonra Adana Demir maçındaki sakatlığı, sürekli Arjantin'e gitmesi filan derken saha içindeki düşüşüyle birlikte sürekli tatile gidişi aynı döneme denk gelince tepkilerin odağı haline geldi

Ben yeniden toparlanacağına inanıyorum, özellikle yanında Osimhen oynadığında öyle müthiş bir fizik kalite ile oynamasına bile gerek kalmayacak

Top gelirse yine atar 15 20 arası da bazen de topa gitmesi gerekmiyor mu?
Şu anki durumu Ronaldo - Portekiz gibi ama arada 2 devasa fark var. 1 - Ronaldo 40 yaşında 2 - Portekiz'de top getirecek sürüyle oyuncu var

Performansında düşüş var ama çok gezer oynatıyoruz. Mevkisinden ayrılmasa daha iyi gibi. İstediği topları da alamıyor son zamanlarda.

2 yıldır taptığımız adama birden burun kıvırmak pek hoş bir durum değil sanki.

primeı erken bitti, hagi gibi takır takır 5 sene domine edecek süperstar zor gelir.

okan hoca en son çıktığı programda, güney amerikalı oyuncular için iznin neredeyse iki gününün yolda geçtiğinden ekstra izin verildiğini ancak döndükten sonra tüm takım izin yaparken de bu oyuncuların ekstra antrenman yapacağını söylemişti.

bir haftadır şunu anlatmaya çalıştık burada ama nafile. kadın basketbol başlığında bile, tüm g.amerikalı topçulara verilen bu "extra izin" kavramının sadece icardi'ye verilmiş gibi "izin izin" diye kafa ütüleyenler "ekstra idman" olunca da bir şeyler yazsınlar lütfen.

haa sorunun "idman" olduğunu düşünmüyorsanız, o zaman "ekstra izinli" olduğu zamanda da "sorun idmanmış" gibi yazmayın :)

şurada 6-7 ay daha sabredeceksiniz yau, bu adam zaten eninde sonunda gidecek sene sonunda. siz de süper atletik ama yetenek olarak bogdan-stancu look-alike santraforlarınızla bol bol derbi hezimeti yaşarken, çöpçüler kralındaki ihsan yüce gibi icardi fotolarına bakıp "aslında iyi adammış" dersiniz bol bol.

zira herkes icardi gidince osimhen gibi adamlar geleceğini zannediyor ama mevcut başkan ve transfer komitesinin max alacağı gs as santraforu, 2 sezondur kafasına vura vura önünde şampiyon olduğumuz ezeli rakibimizin yedek forvetidir.

okan hoca en son çıktığı programda, güney amerikalı oyuncular için iznin neredeyse iki gününün yolda geçtiğinden ekstra izin verildiğini ancak döndükten sonra tüm takım izin yaparken de bu oyuncuların ekstra antrenman yapacağını söylemişti.

bir haftadır şunu anlatmaya çalıştık burada ama nafile. kadın basketbol başlığında bile, tüm g.amerikalı topçulara verilen bu "extra izin" kavramının sadece icardi'ye verilmiş gibi "izin izin" diye kafa ütüleyenler "ekstra idman" olunca da bir şeyler yazsınlar lütfen.

haa sorunun "idman" olduğunu düşünmüyorsanız, o zaman "ekstra izinli" olduğu zamanda da "sorun idmanmış" gibi yazmayın :)

şurada 6-7 ay daha sabredeceksiniz yau, bu adam zaten eninde sonunda gidecek sene sonunda. siz de süper atletik ama yetenek olarak bogdan-stancu look-alike santraforlarınızla bol bol derbi hezimeti yaşarken, çöpçüler kralındaki ihsan yüce gibi icardi fotolarına bakıp "aslında iyi adammış" dersiniz bol bol.

zira herkes icardi gidince osimhen gibi adamlar geleceğini zannediyor ama mevcut başkan ve transfer komitesinin max alacağı gs as santraforu, 2 sezondur kafasına vura vura önünde şampiyon olduğumuz ezeli rakibimizin yedek forvetidir.
Icardici Veli baba

2 tane golü var Antalyaspor'a.

Üç gün kaçırdılar idmanları, pzt idman yaptılar, sonrasında salı tatil demek saçma olurdu zaten. Yani kaçırdığını kompanze etti diyemeyiz.

Ter atmışlardır işte topsuz.

Hayatı futbol olan, bu işten ülkede en çok para kazanan adamı fiziksel durumu yerlerde sürünürken helal olsun geldi iki saat idman yaptı diye alkışlamayalım yav. Her anı idman olmalı zaten bu seviye oyuncuların.

Üç gün kaçırdılar idmanları, pzt idman yaptılar, sonrasında salı tatil demek saçma olurdu zaten. Yani kaçırdığını kompanze etti diyemeyiz.

Ter atmışlardır işte topsuz.

Hayatı futbol olan, bu işten ülkede en çok para kazanan adamı fiziksel durumu yerlerde sürünürken helal olsun geldi iki saat idman yaptı diye alkışlamayalım yav. Her anı idman olmalı zaten bu seviye oyuncuların.
buna itirazım yok ki. mevcut fiziksel durumunu ben de doğru bulmuyorum. bu şekilde ilk onbir asla olamayacağını ve bunu düzeltmesi için çalışması gerektiğini düşünüyorum. düzeleceğine inanıyor ve kendisine güveniyorum.

itiraz ettiğim ise ince bir çizgi. son zamanlarda bizim bir kısım taraftar deprem olsa icardi'den biliyor neredeyse. bence bu konuyla alakalı bir algı oluşturuldu. adamla ilgili 3 olumsuz arguman var diyelim, yanına 7 tane de yalan ekleyip 10 arguman ile saldırıyorlar. sorun bu benim açımdan.

ilk geldiği seneki formu ekstrem bir şeydi. oraları bekliyosanız çok beklersiniz. o formda neredeyse bütün sezon kalabilen oyuncu sayısı dünyada 5 i geçmez. bi iki sene önce salah yaptı o işi. haland yaptı.

buna itirazım yok ki. mevcut fiziksel durumunu ben de doğru bulmuyorum. bu şekilde ilk onbir asla olamayacağını ve bunu düzeltmesi için çalışması gerektiğini düşünüyorum. düzeleceğine inanıyor ve kendisine güveniyorum.

itiraz ettiğim ise ince bir çizgi. son zamanlarda bizim bir kısım taraftar deprem olsa icardi'den biliyor neredeyse. bence bu konuyla alakalı bir algı oluşturuldu. adamla ilgili 3 olumsuz arguman var diyelim, yanına 7 tane de yalan ekleyip 10 arguman ile saldırıyorlar. sorun bu benim açımdan.
İlk paragrafta söylediklerin gerçekleşse bence sorun kalmayacak, fiziksel durumunun bu kadar düşmesinin sebebi bence iki senedir doğru düzgün idman yapmıyor olması, hem güçsüzleşti hem de olan çevikliğini kaybetti.

ilk geldiği seneki formu ekstrem bir şeydi. oraları bekliyosanız çok beklersiniz. o formda neredeyse bütün sezon kalabilen oyuncu sayısı dünyada 5 i geçmez. bi iki sene önce salah yaptı o işi. haland yaptı.

Katılmıyorum. Bitiricilik anlamında inişler çıkışlar olabilir ama geldiği ilk sene de Osimhen gibi sağa sola saldırmıyodu fiziksel olarak fit durumdaydı ve normal bir forvet oyuncusunun yapması gereken fiziksel işleri yapıyodu 31 yaşındaki İcardinin bunları tekrar yapabilmesi gerekiyor. 38 yaşındaki Mertensin geçen sene ortaya koyduğu fiziksel çaba ortadayken 31 yaşındaki İcardinin sahada gezinmesi kabul edilemez bir durum

İlk paragrafta söylediklerin gerçekleşse bence sorun kalmayacak, fiziksel durumunun bu kadar düşmesinin sebebi bence iki senedir doğru düzgün idman yapmıyor olması, hem güçsüzleşti hem de olan çevikliğini kaybetti.
taraftar icardi'nin ilk paragraftaki gibi bahsettiğim olumsuz yanlarına karşı eleştiriyi, yine aynı paragraftaki üslup ile yanına yalan ve gereksiz negativite eklemeden yapsa zaten sonuna kadar ok'um ben de. bu minvalde (fiziksel durum) ben de eleştiriyorum kendisini.

ama adam geliyor kadın futbolu takip başlığında, "icardi'ye ekstra izin vereceğinize şu takıma transfer yapsaydınız" yazıyor :d

bir başkası sevr anlaşmasının gizli maddeleri gibi icardi'nin sözleşmesinin gizli maddelerine ulaşmış. adamın yedek soyunması ve oyundan alınması yasakmış falan :d

hoca diyor ki, "tüm latin futbolculara izin verildi, 17 saat yol yapıyor bu adamlar" ama izin mavrası sadece icardi üzerinden dönüyor.

yaw adam "bitik" haliyle geçen sene gol kralı oldu, ama hep 3/4-0 yapan golleri atmış. bu açıdan attığı goller değersizmiş :d

ben işin bu kısmına katlanamıyorum ve bu kısmını savunuyorum alında. fiziksel durumunu değil.

bu arada okan hocanın idman tercihlerini (nicelik anlamda) doğru bulmuyorum. gereğinden fazla izin verdiğini düşünüyorum. onun da stili bu. oyuncuları rahat bırakarak daha fazla verim alacağını düşünüyor. bu kalite farkı sebebiyle tr liginde işe yarıyor ama avrupa'da fiziken eziliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt