#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı renkdaşlarımız zamanında hagi'yi izlese ona da koşmuyor diye çöp muamelesi yapacaktı demekki.
Hagi üzerinden yapılan örneklemeler Hagi’ye haksızlık.

Sene 2000de en üst seviyedeki Avrupa maçlarında dahi fiziksel olarak ezilmeyen, idmanları yoğun yapmamayı beceremiyor diye futbolu bırakan bir adamdan bahsediyoruz.

evet bugün gayet de zor bir deplasmanda

2 gol attı
1 kesin penaltısı verilmedi
1 tane asist yaptı yunus karşı karşıya atamadı

4 tane skora %100 etki eden aksiyonu oldu. maç 0-0 iken.

yazalım da, unutulmasın.
Unuturlar hemen. 12 km boş koşsa unutmazlar ama. Takıntı haline getirmişler. Biz de görüyoruz adamın fiziksel eksikliğini ama abartmamak lazım. Messi de her maç yürürdü ama 2 pas 2 golle maç çözerdi son dönemlerinde

Bazı renkdaşlarımız zamanında hagi'yi izlese ona da koşmuyor diye çöp muamelesi yapacaktı demekki.

hagi götü bir dayadı mı rakibe, bal porsuğu gibiydi lan. melo falan yıkamazdı hani. onu karıştırmayalım. icardi'ye haksızlık olur.

Hagi üzerinden yapılan örneklemeler Hagi’ye haksızlık.

Sene 2000de en üst seviyedeki Avrupa maçlarında dahi fiziksel olarak ezilmeyen, idmanları yoğun yapmamayı beceremiyor diye futbolu bırakan bir adamdan bahsediyoruz.
İkili mücadele konusunda demiyorum. Hagi de icardi gibi fazla koşmayan bir oyuncuydu diye hatırlıyorum ki böyle topçular zaten genelde fazla koşmaz

İkili mücadele konusunda demiyorum. Hagi de icardi gibi fazla koşmayan bir oyuncuydu diye hatırlıyorum ki böyle topçular zaten genelde fazla koşmaz
Bence koşuyordu, Hagi’den ikili mücadele alamazdın kolay kolay zaten.

Messi örneğin de yanlış bence, Messi maçta en çok topla buluşan, en çok aksiyon yaratan adam oldu Avrupa’da oynadığı her sezonda.

Icardi böyle maçları zaten fazla tempo atmadan da alıyor, kendisinden beklenti Beşiktaş ve Tottenham maçları şu an.

Bence koşuyordu, Hagi’den ikili mücadele alamazdın kolay kolay zaten.

Messi örneğin de yanlış bence, Messi maçta en çok topla buluşan, en çok aksiyon yaratan adam oldu Avrupa’da oynadığı her sezonda.

Icardi böyle maçları zaten fazla tempo atmadan da alıyor, kendisinden beklenti Beşiktaş ve Tottenham maçları şu an.
Hagi messi icardi sakatlık sonrası brezilyalı ronaldo koşu mesafeleri düşük topçular ondan bahsediyorum. Messi 7-8 km koşup rakibin içinden geçiyordu son zamanlarında. İcardi mevkisi yüzünden bazen kalabalık defans arasında kaybolabiliyor ama skora etki ve etkili pas,asist konusunda etkili bir adam

1729367352353.webp

Gayet iyi bir maç çıkardı sürekli oyunun içindeydi umarım bu performansı arttırarak devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt