#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilit pas verebileceği 2-3 pozisyonda topu ya kaptırdı ya da geriye oynadı. Takımın genelinde bu sorun var oynadıkça düzelir diye tahmin ediyorum.

Formunun yüzde 10u civarında olduğu bariz zaten

463903691_560565979832215_9072979786520092013_n.webp

Dün biraz daha hareketli gözüktü ama Osimhen seviyesini görünce arada ki uçurum çok fark ettiriyor. Geçen yıl bjk maçında ki sakatlık ile düşüşe geçmişti, inşallah bu bjk maçı dönüm noktası olur diyelim. Ben halen iyi durumda olduğunu düşünmüyorum. Golcülüğü zaten Allah vergisi fakat Osimhen'in takıma kattığı hava çok daha başka, belki de 4-5 gömlek üst seviyeye çıkarıyor takımı. Icardi şu an o noktada değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her maç öncesi Wanda ile barışmak için Arjantine gitse ve maç sonrasıda ter attıktan sonra kavga etseler ne olurdu düşünemiyorum bile

bu kadının özel bölgesinde ne var anlamak güç. özel bir enerji aktarımı oluyor içerden icardi tarafına doğru.boğaya dönüştüren bir güç. bi kaç hafta götürüyor o enerji.

wandasız 1 icardi tuzsuz bir hıyardan, yumurtasız bir menemenden, susamsız bir simitten ibaret

Dün daha canlı gördüm sahada. Yunus pası düzgün verebilse hat-trick bile yapıyordu. şu ritimde takılsa yeterli.

İcardi seneyede bizde değilmi. Sözleşme uzatmalıyız. Kalabildiği kadar kalmalı bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt