#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu oyunu yeterli degil. Eksik oynatiyor. Pres yok en başta . En az ciro immobile kadar hareketli olmali ( hizli demiyorum olamaz ama hareketli). Ilk senesinde ki gibi omuz omuza da top vermeyen icardi.

Bence bu oyunu yeterli degil. Eksik oynatiyor. En az ciro immobile kadar hareketli olmali ( hizli demiyorum olamaz ama hareketli). Ilk senesinde ki gibi omuz omuza da top vermeyen icardi.

İmmobile kadar hareketli mi uhahdsafsa

İmmobile rüyalarında İcardi gibi olduğunu görüyordur

Fizikman felaket durumda. Takımı 10 kişi oynatıyor resmen.

ads maçında allahin işi İcardi sakatlanmış, önce rizeyi beşlemiş osimhen'li tek forvete dönmüşüz fbyi üçleyip dönüyoruz. Akabinde paok'a aynı tarife. Takım ritmi bulmuş, taraftar üzerindeki ölü toprağı atmış. Oyun düzeliyor bir şeyler oturuyor belli. Sonra ne mi oluyor? İcardi beyefendi dönüşü 3-0'dan 3-3 beraberlik, rfs kepazeligi, ikina ikina gelen galibiyetler, delik deşik olan merkez hattı, nerredeyse 4-4 bitecek elfsborg maçı ve bugün de sahadaki hantalligi ve her zamanki gibi fizikli bir stopere ezilen mauro İcardi performansı.

Ne mertens'in savunma katkısına, ne de osimhen'in fiziksel kabiliyetlerine sahip. Üstüne üstlük fazlasıyla hantal ve güçsüz. Uzun vursan kafaya çıkamıyor. Önüne atsan koşamıyor. Stoperi sırtına alıp duvar da olamiyor. Bu şartlar altında çift forvetle başlamak, İcardi ile devam etmek her halükarda intihardır. Eminim kale önünde ayağına getirilen top neticesinde atacağı goller sonrasinda kalan sayılı fanboylari "kapakları taktı" demeye devam edecektir.

Tottenham maçı 10 gün sonra. 3 gün izin vermiştir hoca.

golü getiren 2 faulü aldı ama beğenmedim. osimhen de garipti bugün gerçi. neyse bizim kadro için

4231 > 3412 veya 352 (adına ne derseniz deyin > 442

o yüzden kadrodaki fuzulilik olarak görüyorum.

1730147028115.webp

2 forvet oynayacaksak Mertens sart yoksa orta saha cok bos kaliyor

nasıl bu kadar hantallaştı toplara ıkına ıkına yetişiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt