#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bugün istek ve mücadele vardi ama adam fizik olarak bitik iste

Vücut gitmiyor, agir cekimde hareket ediyor gibi

Ayağına ağırlık bağlamış gibi koşuyor sanki. Hadi geçen sezon sakat sakat idare ediyor diyorduk. Tüm sezon öyle geçti. Bu seneki bahane nedir?

Sene başı kıpırdanır gibi oldu, umutlanmıştım ama bitik durumda. U17 topçusunu geçip şut atamaz şu haliyle. Toparlanmaya da niyeti yok, düselecek izlenimi vermiyor. Takımda Osimhen olmasa şampiyonluk şansımız %50 düşecek. Taraftarın bu sevgisine ayıp ediyor.

Çift forvete hiç uymuyor yaw ön alan presinde yetersiz savunma zaafı oluşturuyor.. geriye geldiğinde de 10 no gibi takılıyor o da olmuyor.. Bu adam kaleye ne kadar yakınsa o kadar iyi bir balıktan kosmasini beklemek gibi birşey şu an yaptığımız

Hiç oynatılmaması gerekirken, en kötü 45de çıkarılması gerekirken 90da çıkmasına rağmen bi de söyleniyo gel de dellenme

Geçen sene ki 2 fb maçı,dep bjk maçı,süper kupa bjk maçı,lig fb maçı ve dün oynanan bjk maçıyla birlikte 6 büyük maçtır da rezil durumda

Bir daha ilk 11 çıkartılır,oynasın diye formasyon değiştirilir,forma adaleti sağlanmaz,batsın hakkı yenir,bu oynayacak diye osimhenin etkinliği düşürülür ve bunun yerine osimhen gibi biri oyundan çıkartılırsa çok ağır konuşurum

Kötü oynadığını düşünmüyorum. Ama çıkması gereken Icardi'ydi.
yüzde yüz - bence de kötü değildi çünkü hücumda ne osimhene ne icardiye yarayan oyunumuz olmadı dün.

osimhen yerine icardi çıkıp adamlar bize yüklenirken kontrada tek pasla 3 yapma kovalanmalıydı. icardi yorgunken bir anlamı yoktu potansiyel olarak deparlı boş alana koşma etme yapamazdı zaten.

Son düzenleme:
Hiç oynatılmaması gerekirken, en kötü 45de çıkarılması gerekirken 90da çıkmasına rağmen bi de söyleniyo gel de dellenme

Geçen sene ki 2 fb maçı,dep bjk maçı,süper kupa bjk maçı,lig fb maçı ve dün oynanan bjk maçıyla birlikte 6 büyük maçtır da rezil durumda

Bir daha ilk 11 çıkartılır,oynasın diye formasyon değiştirilir,forma adaleti sağlanmaz,batsın hakkı yenir,bu oynayacak diye osimhenin etkinliği düşürülür ve bunun yerine osimhen gibi biri oyundan çıkartılırsa çok ağır konuşurum

adam korkudan osimheni bile çıkardı 80de İcardiye dokunamadi hala 11 cikartirsa diyorsun :d

İyi oynadığı maçlarda gölgelerde saklananlar.

Gün sizin gününüz.

Tıksırana kadar yazın.

Belki iyi olduğu günlerden birinde etik değerleriniz uyanır da "bugün iyiydi" yazabilirsiniz. Korkmayın bir şey olmuyor.

Adam adrenalin içinde kendine kızıyor etkisiz kaldığı için. Kimseye trip attığı yok. Hayal dünyanızı mahfetmek istemem ama gerçek bu malesef.

Adam kötü bir günündeydi ve bunun farkında olarak hırstan bu şekilde çıktı. Adrenalin geçince maçtan sonra da çıktı hem kutlamalarda vardı hem de röportajlarda gayet mutluydu.

Maç içine gelirsek, etkisiz bir gününde kendisinin yerine osimhen'in çıkması rezalet bir karardı.

Gelip şunu yazsanız kimse bir şey demiyor zaten de, fırsattan istifade edip tüm problemleri kendisine bağlamanız samimiyet içermiyor.

Her iki bekinden 0 hücum desteği alarak 4-4-2 oynamaya çalışan bir Gs'da yine de sahada biraz ahlak olsa penaltısı verilirdi ve en kötü gününde bile skor katkısını yapmış olurdu.

adam korkudan osimheni bile çıkardı 80de İcardiye dokunamadi hala 11 cikartirsa diyorsun :d
Korktuğu çok bariz ya

Bi enstantane var jelert taç atacakken okan hücumda birine solda oynamak istermisin,olur mu minvalinde bişi söylüyodu,jest ve mimikleri "kızma bana agam" "dövme beni" "sen ne dersen o" der gibiydi

Taçtan sonra bi baktım icardi sola geçmiş icardiyle konuşuyomuş,koskoca derbi maçının kaderini oyuncunun geçerim geçmem demesine bırakıyo gs ms umrunda değil adamın icardi korkusu dağları aşmış

Bazen beynin çok şey yapmak ister ama vücut izin vermez Icardi’nin durum bu

Korktuğu çok bariz ya

Bi enstantane var jelert taç atacakken okan hücumda birine solda oynamak istermisin,olur mu minvalinde bişi söylüyodu,jest ve mimikleri "kızma bana agam" "dövme beni" "sen ne dersen o" der gibiydi

Taçtan sonra bi baktım icardi sola geçmiş icardiyle konuşuyomuş,koskoca derbi maçının kaderini oyuncunun geçerim geçmem demesine bırakıyo gs ms umrunda değil adamın icardi korkusu dağları aşmış

İcardiyi motive etmek istemesini anlıyorum herif 2 senedir çatır çutur atiyor ama Okan ipin ucunu kaçırmış artık.. Geçen sene topallayarak oynayan İcardi izledik kaç maç hem de istisnasız 90 dk ..
Osimhen gibi bir kral var yedekte de Batshuayi yani artık bu herifin de süre paylasimini kabullenmesi gerekiyor.. Arkasında Carlos Vinicius beklemiyor

sezon sonu dehlenip dursun otel motel böbrek satıp osimheni bi şekilde almalı

Attığımız 2 golden önceki faulleri alan adam, efsanemiz. Oynamaması gerekiyor ve en geç sezon sonu yollamalıyız. Bizim taraftardaki nankörlük yeryüzünde hiç bir taraftar grubunda yok.

Dun maca mertens osi baslasak min 3 fark atardik o da bir realite maalesef

Yeteneklerine ihanet ediyor, daha yaşı 31, veteran gibi takılması için çok genç sayılır. Hele bir 35 ol ondan sonra bu şekil takılacaksan takıl laf etmem ama bu yaşta bu halde olman geçekten çok yazık, hem bize, hem kendine. Düzelme de pek olmayacak gibi görünüyor, bizim Osimhen'in bonservisi için kendisini araplara pazarlamamız gerekiyor ama bunu yapacak bir yönetici şu an bizde yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt