Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.755
- 7.292
- 1.743
Bence bugün istek ve mücadele vardi ama adam fizik olarak bitik iste
Vücut gitmiyor, agir cekimde hareket ediyor gibi
Vücut gitmiyor, agir cekimde hareket ediyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüzde yüz - bence de kötü değildi çünkü hücumda ne osimhene ne icardiye yarayan oyunumuz olmadı dün.Kötü oynadığını düşünmüyorum. Ama çıkması gereken Icardi'ydi.
Hiç oynatılmaması gerekirken, en kötü 45de çıkarılması gerekirken 90da çıkmasına rağmen bi de söyleniyo gel de dellenme
Geçen sene ki 2 fb maçı,dep bjk maçı,süper kupa bjk maçı,lig fb maçı ve dün oynanan bjk maçıyla birlikte 6 büyük maçtır da rezil durumda
Bir daha ilk 11 çıkartılır,oynasın diye formasyon değiştirilir,forma adaleti sağlanmaz,batsın hakkı yenir,bu oynayacak diye osimhenin etkinliği düşürülür ve bunun yerine osimhen gibi biri oyundan çıkartılırsa çok ağır konuşurum
Korktuğu çok bariz yaadam korkudan osimheni bile çıkardı 80de İcardiye dokunamadi hala 11 cikartirsa diyorsun :d
Korktuğu çok bariz ya
Bi enstantane var jelert taç atacakken okan hücumda birine solda oynamak istermisin,olur mu minvalinde bişi söylüyodu,jest ve mimikleri "kızma bana agam" "dövme beni" "sen ne dersen o" der gibiydi
Taçtan sonra bi baktım icardi sola geçmiş icardiyle konuşuyomuş,koskoca derbi maçının kaderini oyuncunun geçerim geçmem demesine bırakıyo gs ms umrunda değil adamın icardi korkusu dağları aşmış
kulübün sokağa atacak parası yok. severiz sayarız ama olmuyorsa da yollar ayrılır. sanki mertens değil de kendisi 38 yaşında.Kafası rahat olması için sözleşme yapmalıyız. İki artı bir yeterli olur.