Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.265
- 5.238
milf dedim GİLF değilhadise?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milf dedim GİLF değilhadise?
Mal beyanı gibi tweet.
Gs topçusu için,Mal beyanı gibi tweet.
Böyle taraftar düşman başına. Gs efsanesi topçuya formda değil diye kin duyup küfür ediyor.Gs topçusu için,
... evladı demek imiş "çok net" fikri.
mal turnusolü bir twitçok net fikrimiz
...
@Savaş BarışIcardiye yeni manita anketi acalim.
mal turnusolü bir twit
Gs topçusu için,
s. gitsin ... evladı demek imiş "çok net" fikri.
yazanlara bakıyorum sazanlara bakıyorum bi deMal beyanı gibi tweet.
Gs topçusuna dümdüz edilen küfür net fikrinse seni antuya alalımyazanlara bakıyorum sazanlara bakıyorum bi de
mübalağa sanatı nedir bilmez misin senGs topçusuna dümdüz edilen küfür net fikrinse seni antuya alalım
İcardi'ye hakaret ettiğin yetmedi, şimdi sıra bize mi geldi? Neden böyle bir şey yapıyorsun?yazanlara bakıyorum sazanlara bakıyorum bi de
sana mı soracağım ne yapacağımı ?İcardi'ye hakaret ettiğin yetmedi, şimdi sıra bize mi geldi. Neden böyle bir şey yapıyorsun?
sana küfür ederek seni anlatınca insanlara mübalağa mı yapıyor diyorsun?mübalağa sanatı nedir bilmez misin sen
hadi etsene küfür mübalağa yaparak bana çok istiyorumsana küfür ederek seni anlatınca insanlara mübalağa mı yapıyor diyorsun?
Bana hakaret ediyorsun şu anda. Ve sana mı soracağım diyorsun?sana mı soracağım ne yapacağımı ?