Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
kendine küfür ettirmeyi o kadar istiyorsan bulursunhadi etsene küfür mübalağa yaparak bana çok istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendine küfür ettirmeyi o kadar istiyorsan bulursunhadi etsene küfür mübalağa yaparak bana çok istiyorum
evet sen de edebiilrsin bana eğer yiyorsa bi tarafın tabiBana hakaret ediyorsun şu anda. Ve sana mı soracağım diyorsun?
Ceza alacaksın. Hepimiz de arkandan güleceğiz.evet sen de edebiilrsin bana eğer yiyorsa bi tarafın tabi
bu ne ya ilkokul seviyesi zuhahahaha babamı çağırırım görürsün gibiCeza alacaksın. Hepimiz de arkandan güleceğiz.
Ehehehehebu ne ya ilkokul seviyesi zuhahahaha babamı çağırırım görürsün gibi
Sendeki iq ya hayran kaldık. Mani yazacağına kendini cümlelerle ifade et bakalım ne demek istedin orda. Başarabilecek misin bunuinş taklit yapıyorsunuz bu kadar düşük iq gsli olamaz çünkü
nevizadedeyim knk samsun ve totnım maçlarında gelirsen beklerimKimse sana terbiyesizlik yapmadı, efendice yazdık.
İstediğin kadar zuhahaha falan yazabilirsin. Hakettiğin cezayı aldığında biz de güleceğiz. Tottenham ve Samsun maçlarını buradan takip edemeyeceksin.
Tamam işte buradan takip edemeyeceksin. İstersen orta hakemle beraber sahanın ortasında ol, oradan takip et. umrumuzda değil.nevizadedeyim knk samsun ve totnım maçlarında gelirsen beklerim
Burada paylaştığın tweet'i tribünde de paylaş ve tavrımız net de, tamam mı. Bakalım tavrın net minevizadedeyim knk samsun ve totnım maçlarında gelirsen beklerim
as nerelerdesin sen yahu.
as nerelerdesin sen yahu.
Totemi bozamamskor versene maç için
Haberim yok. Haberim olmayan bir şeye yorum yapmayayım.Ali Sami öldü mü? Hiç yok ortada.