#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

Resim

Resim

Resim
abim benim osimhen'in ailesini ziyaret edip transferi bağlamaya çalışıyor

Formda ya da formsuz, hala ceza sahası içinde topla buluştuğu an gol atacak hissini en çok veren futbolcumuzdur kendisi.

Efsaneye yakışır bir gece olacak. Tottenham'a yıllar önce nasıl soktuysa, bu akşam yine sokacak Kraldi.

Çok mutsuz görünüyor. Üzüldüm açıkçası haline. Umarım en az 1 gol atar da biraz yüzü güler.

2.golde bilek gitti galiba. Draguş denilen yavşak kaçıncı seferdir topçularımızın bileklerine vuruyor

Üzgün yada formsuz olabilir de yalandan koşsa bile yeter bişey yapmasına gerek yok, çok fena ayıp ediyor sahadaki oyunculara hiçbişey yapmıyor resmen.

Adamın muazzam oyun zekası mevcut, presse gidiyorsa muhakkak o pozisyondan gol tehlikesi yaratıyoruz, fiziken toparlayacaksın kral

Bu arada düşündüğünüz aksine, İcardi yaptığı koşularla Osimhen'in pozisyona girmesine aşırı yardımcı oluyor, oyun kurulumunda var ve bunun üstüne yaptığı pressle golü bulduk.

İcardi nin varlığı ve saha içerisindeki yarattığı boşluklar Osimhen e çok faydalı oluyor.

Fiziken iyi değil.

İkinci yarı bir tane karambol golü bekliyorum.

İcardi nin varlığı ve saha içerisindeki yarattığı boşluklar Osimhen e çok faydalı oluyor.

Fiziken iyi değil.

İkinci yarı bir tane karambol golü bekliyorum.
Yürüyerek boşluk oluşturuyorsa Icardiye tebrikler adam hiç koşmuyorki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu maçta puan kaybedersek tasını tarağını topla git şu takımdan defol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt