Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten eleştiriler İcardiye değil Okan'aAdamin yaptigi baskiyla gol attik. Sanssizdi bugün. Elestirileri abartmayin..
Okan hocada gününde olmadigini görüp 60 da oyundan almaliydi. Alamiyor nedense
Evet öyle yapmaliydi.Buruk bi sevinc yasiyorum sakatligi yüzündenZaten eleştiriler İcardiye değil Okan'a
Al işte dışarı adamı
Hem onu koru hem kendini
Gs kariyerinin en kötü maçı bence. Bitikliğin zirvesindeydi. Okan saçmaladı yine ve sakatladı sonundaAdamin yaptigi baskiyla gol attik. Sanssizdi bugün. Elestirileri abartmayin..
Okan hocada gününde olmadigini görüp 60 da oyundan almaliydi. Alamiyor nedense
1 kez çıktı bu zamana kadar icardi oyundanOkan icardiyi oyundan alamıyor korkuyor. Bu artık tescillendi
Çekiniyor ondan trip atar diye1 kez çıktı bu zamana kadar icardi oyundan
Korkuyla alakası yok bence başka bir şey var
Kizamiyorum bu adama yaw. Kaleye isabetli sutu yok galiba bu mac. Ama iyi niyetinden süphem.yokGs kariyerinin en kötü maçı bence. Bitikliğin zirvesindeydi. Okan saçmaladı yine ve sakatladı sonunda
İyi niyeti zaten tescilli onaylı da futbolcu fizik ve kondisyonu yok adamda şuan. Böyle olmaz, bitik halde. Sahaya bile çıkmaması lazım bu haldeKizamiyorum bu adama yaw. Kaleye isabetli sutu yok galiba bu mac. Ama iyi niyetinden süphem.yok
90+2'de bile çıktığında afra tafra yapan Icardi varken, suçun çoğu Okan'da denemez.Zaten eleştiriler İcardiye değil Okan'a
Al işte dışarı adamı
Hem onu koru hem kendini
İlk yarıyı kapattı diyor Rodop.