#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana kalsa herkes kötü niyetli cafer, konu konu gezip avukatlık yapıp millete saldırıyorsun. Gs li değiliz ve o yüzden 7/24 gs takip edip onunla üzülüp seviniyoruz öyle mi . Senin kafa yapısı tamamen hükümeti eleştirme, vatan haini. Bi fark yok
ben mi eleştirmeyin diyorum ahahgdshgh

adamın sakatlığını bile hocaya bağlama derdindesin

ben mi eleştirmeyin diyorum ahahgdshgh

adamın sakatlığını bile hocaya bağlama derdindesin
Tabiki şanssızlık ama sahada yürüyecek hali olmayan, çevikliği kalmamış adam ters de basar bileği de döner. İnatlaşma sakatlığa davetiye çıkardı. Okan da icardi de bunun farkında olmalıydı

insallah en kisa zamanda zimba gibi geri donecek. Karamsar olmamak lazim.

Sana kalsa herkes kötü niyetli cafer, konu konu gezip avukatlık yapıp millete saldırıyorsun. Gs li değiliz ve o yüzden 7/24 gs takip edip onunla üzülüp seviniyoruz öyle mi . Senin kafa yapısı tamamen hükümeti eleştirme, vatan haini. Bi fark yok
yalnız Adnan dünden beri sürekli birilerine sallıyorsun. Güzel oyun ile ingiliz köklü takımını yenmişiz ve senden sadece yakınma duyuyorum.

Dun maç heyecanıyla göaterdiğim tepkileri abartmışım biraz bugünkü mr dan sonra içim cızladı dinlenmesini isterdim ama 9 ay olmadı be abi
Affet reis bizi umarım sakatlığından daha hırslı ve rekorunu kıracak şekilde dönerssin kendine iyi bak

yalnız Adnan dünden beri sürekli birilerine sallıyorsun. Güzel oyun ile ingiliz köklü takımını yenmişiz ve senden sadece yakınma duyuyorum.
Bütün moralim silkelenip atıldı. Gs efsanesi icardi çapraz kopardı nasıl mutlu olayım. İlk kez mi ingiliz yeniyoruz sanki

yahu şansızlık bu olacak Adnan. Adam ters bastı koptu, ne bileyim dakika 1 de Osimhen in de başına gelebilirdi, dakika 30 da Davinson un da
Ama işte ekran başında milyonlar stadda binlerce insan yürüyecek hali olmayan adamın çıkartılmamasında inat edilmesini anlayamıyor, bir adam kondisyon ve fiziken bitik olunca ters basmaya sakatlığa daha yatkın olur. Şeyiyle inatlaşan donuna bırakır misali birşey oldu.

İcardinin oyundan alinmamasi = rezalet bir karar

Sakatligi buna baglamak = komik

İcardi gecen sezonun cogunu ve bu sezon da birkac maci bu sekilde son dklari surunerek oynadi yani yapacak bisey yok sanssizlik.

Ama işte ekran başında milyonlar stadda binlerce insan yürüyecek hali olmayan adamın çıkartılmamasında inat edilmesini anlayamıyor, bir adam kondisyon ve fiziken bitik olunca ters basmaya sakatlığa daha yatkın olur. Şeyiyle inatlaşan donuna bırakır misali birşey oldu.
alakası yok adam depar atarak gitti oraya Adnan. Geç çıkması konusunda haklısın ama böyle şansız ve kötü bir olay için hocayı suçlamak cadı avcılığıdır.

10 milyonluk icardi'nin 5 milyonluk top oynaması onun sıkıntısı olabilir ama 2 milyonluk zemini en iyi hale getirmemek için 10 milyonluk icardi'nin kaybedilmesine göz yummak yönetimin beceriksizliğidir.

Taraftar, Osimhen i çıkardı diye yuhaladı dün hocayı avel gibi. Bilmiyorlar riske atmamak için çıkarıldığını misal. Kim konuştu bunun hakkında? kimse.

alakası yok adam depar atarak gitti oraya Adnan. Geç çıkması konusunda haklısın ama böyle şansız ve kötü bir olay için hocayı suçlamak cadı avcılığıdır.
Bu icardinin sakatlığı kondisyonu fizik gücü olmayan bir adamın halısahada attığı ilk deparda veya ani harekette ters basıp bilek çapraz koparması gibi birşey oldu. Adamın yorgunluktan vücut koordinasyonunu, dengesini sağlayacak hali bile kalmamıştı. Hırs olup fizik ve kondisyon olmayınca sonuç bu oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt