Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Duygu özaslan diye bi kız var instada tığ gibiyken gerçekte hafize ana gibiymiş o ifşa olunca öğrenmiştim filtre işiniBana teknoloji öğret sametim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duygu özaslan diye bi kız var instada tığ gibiyken gerçekte hafize ana gibiymiş o ifşa olunca öğrenmiştim filtre işiniBana teknoloji öğret sametim
Ara ara bana kızıyo gibi oluyon, üzüyon. :/Duygu özaslan diye bi kız var instada tığ gibiyken gerçekte hafize ana gibiymiş o ifşa olunca öğrenmiştim filtre işini
Sag bacağını kötü bastiBu adamın sakatlığı ayağını uzattığında top ayağına çarpıyor da o şekilde bağ koparmıyor mu yav. Dün gece ben mi yanlış gördüm herkes zemine laf etmiş de.
Tamam onu sağlayan o ayağa çarpan top değil mi. İcardi bacağı açıyor top ayağına çarpıyor destek ayağına binen yük ile sakatlanıyor.Sag bacağını kötü basti
ameliyata da girmek ister misiniz inanmak için?
seveni kollayanı var diye iftira atmaya, niyet okumaya ve nefret kusmaya gerek mi var? senin gibileri inandırmak için ne yapmak gerek şımarık egonuzu tatmin etmek için?İnancı zayıf biriyim belki ne diye bişey anlatmak için cabalıyorsun ki yılda 10 milyon euro kazanan biri için yorma nefesini onun zaten yeterince seveni kollayanı var sana da gerek var mı ?
Kongo sağlık heyeti mi bizimkiler mi?Bir de maç sonu hoca çıktı ağrısı hafifledi diyor dedi, desteksiz şekilde sekerek ayrıldı. Önemli bir şey yok sandık.
Yahu hiç mi dikkat etmiyor sağlık ekibi. Sedye ile çıkmış adam zaten.