#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim eskisinden iyi döner ama pek ümitli degilim maalesef. Herhalde önümüzdeki sezon bizde son senesi olur :(

ulan şimdi aklıma geldi tarihimizin en çok gol atan yabancı futbolcusu olacaktı. "daha ligin bitmesine 6 ay var hayli hayli geçer" diyorduk :(

100 milyonluk 50 milyon euroluk adamlar var takımda ulan şu zemin nasıl bu halde anlam veremiyorum. Kışı zor çıkarır bu stat vallahi kafayı Çıldıracam artık.

Haberi aldığımdan bu yana 1. dereceden akrabamı kaybetmişim hissi var, tarifi yok. Atamızı, babamızı kaybettik. Galatasaray liderini kaybetti.
Bu hikayenin sonu bu olmayacak ama bundan eminim, umarım sözleşmesini dondurmayız ve Mayıs ayı şampiyonluk maçında oyuna girer. Aşkın olayım be adam aşkın!

Bu adamın sakatlığı ayağını uzattığında top ayağına çarpıyor da o şekilde bağ koparmıyor mu yav. Dün gece ben mi yanlış gördüm herkes zemine laf etmiş de.

Umarım futbol hayatı bitmemiştir

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolu bizde bırakmalı sonra teknik ekibe girmeli

Sag bacağını kötü basti
Tamam onu sağlayan o ayağa çarpan top değil mi. İcardi bacağı açıyor top ayağına çarpıyor destek ayağına binen yük ile sakatlanıyor.
Top gelmese vücut bütünlüğü bozulmayacak destek ayağı da gerilmeyecekti.
Burda konu zemin değil bence pozisyon.

Özetle press press diyerek futbolcuyu yemiş olduk.

İnancı zayıf biriyim belki ne diye bişey anlatmak için cabalıyorsun ki yılda 10 milyon euro kazanan biri için yorma nefesini onun zaten yeterince seveni kollayanı var sana da gerek var mı ?
seveni kollayanı var diye iftira atmaya, niyet okumaya ve nefret kusmaya gerek mi var? senin gibileri inandırmak için ne yapmak gerek şımarık egonuzu tatmin etmek için?

şimdiden bunları düşünmek doğru mu bilmiyorum ama haberi görünce acaba dün bizim formayla son kez mi gördük diye düşündüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt