#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun.

Amma ve lakin aklı ve ruhu bu sene burada değildi. Her milli takım arasından önceki maç sonunda direkt olarak uçağa gidiyor. Fizik olarak hazır değilsin, milli takıma da gitmiyorsun be abicim kal da antremanlara devam et. Ekstra antremanlar yap fiziğini bir noktaya taşı.

Her maç 90 dakika oynamak istiyorsun ama fizik olarak hazır değilsin, aklın burada değil Arjantin'de. Okan hocada da seni 60'da 70'de çıkaracak yürek yok. Belliydi böyle olacağı ben de bundan korkuyordum.

Bizim adımıza kötü oldu ama Icardi için belki de iyi olmuştur bilemiyorum. Aklının ruhunun olduğu yerde uzun süreli olarak kalabilecek.

Neyse can sıkıcı bir şey olmasa şaşardım zaten.

İlk şok ve üzüntü sonrası düşündüğüm şey muhtemelen bu sakatlık GS kariyerini uzattı. Hatta futbolu burada bırakacak muhtemelen.

Gb2ra1PbwAEiCLP

İlk sezon herşey mükemmeldi.

Zaman geçtikce daha az mücadele eder, hiç koşmaz, ikili mücadele alamaz oldu... Hele Tottenham maçında bir pozisyonu vardı araya koşu atmak istemedi çünkü koşsa topu alamayacağını o da biliyordu velev ki bizim oyuncular icardiye koşu yoluna pası attı ama icardi stoperlerin arkasına sarkmadı öylece topu izledi...

Özetle bu sakatlık herşeyden çok kendisine yazar. futbolcu kendisine bakmazsa çabuk sakatlanır.

İcardi hiçbir zaman osimhen gibi yırtıcı bir forvet olmadı işte tam olarak bu nedenle kendisine bakmadığında diğer fizikli oyunculara göre sakatlanma ihtimali daha yüksek.

ne diyelim umarım biran önce sahalara döner. sezon sonu için bir yol planı yapılır. ben icardiden çıkılıp osimhenin alınacağını düşünüyorum. ha icardinin talibi çıkmazsa da klüpte kalır birşekilde katkı verir.

Icardi'den atletik olmasini falan bekliyorlar, oyle olsa zaten R.Madrid'e gider ve tamamlardi kariyerini. Dunyada ceza sahasi icinde daha iyi golcu yok neredeyse. Buna ragmen sahada en cok mucadele eden oyunculardan, sakatlandigi pozisyonda bile bilmem kacinci dakika top kapmak icin deli gibi pres yapti adam. Cok yazik oldu cok. En cok Okan hocaya kiziyorum.

Bu adamı tanıdıysam, beklenenden erken dönüp ligi sahada bitirecektir.

Çok geçmiş olsun acil şifalar inanılmaz üzüldüm göz göre göre geldi nazara okan burukta sonunda muradına ermiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhen napoliyi şampiyon yaptığı gibi bizide şampiyon yaparsa çok başka bir hikayeye yol alabiliriz
Belki de ne yapıp edip o hikayede yol alabilmek gerekiyor, yeni bir hikayeye başlamak gerekiyor. Bunun maddi bir bedeli var elbet.

Burada futbol tanrısı gibi tapılıyor ama o gidiyor bir tane çatlak yosma için futbolu geri plana atıyor. Fizik olarak çok kötü bir seviyede olmasından anlaşılıyor ve fiziğini toparlamaya da çalışmıyor.

Böyle konuşuyorum çünkü Icardi, gelecek adına bana umut vaat etmiyor artık. Bu sakatlık da maalesef beklediğim bir şeydi. Bana göre "Aşkın Olayım" devri bu sakatlıkla beraber kapandı.

Mayıs ayına tamamen iyileşmiş olması yeterli. Sezon başı kampında sıkı bir çalışmayla toparlayabilir ama her şeyden önce kendisinin istemesi lazım bunu. Karamsar olmaya gerek yok zaten fiziksel olarak bitikti mevcut halinden daha kötü olamaz döndüğü zaman. Bize oyun aklı lazım. Kevaşe karıyı bırakıp futbola kendini verirse 2-3 sezon daha oynar.

Tottım galibiyeti, güzel oyun, Samsunspor maçı iştahı filan, hiçbir şey bırakmadı bu sakatlık.

İlk sezon herşey mükemmeldi.

Zaman geçtikce daha az mücadele eder, hiç koşmaz, ikili mücadele alamaz oldu... Hele Tottenham maçında bir pozisyonu vardı araya koşu atmak istemedi çünkü koşsa topu alamayacağını o da biliyordu velev ki bizim oyuncular icardiye koşu yoluna pası attı ama icardi stoperlerin arkasına sarkmadı öylece topu izledi...

Özetle bu sakatlık herşeyden çok kendisine yazar. futbolcu kendisine bakmazsa çabuk sakatlanır.

İcardi hiçbir zaman osimhen gibi yırtıcı bir forvet olmadı işte tam olarak bu nedenle kendisine bakmadığında diğer fizikli oyunculara göre sakatlanma ihtimali daha yüksek.

ne diyelim umarım biran önce sahalara döner. sezon sonu için bir yol planı yapılır. ben icardiden çıkılıp osimhenin alınacağını düşünüyorum. ha icardinin talibi çıkmazsa da klüpte kalır birşekilde katkı verir.

Çapraz bağ kendine bakmamakla alakalı bi sakatlık değil reyis ters pozisyonda kalan herkesin yaşayabileceği bi durum

Diğer yazdıklarına katılıyorum ama sene sonu vedalaşılmalı

Fotoların filtreli olduğunu hala düşünüyorum,wanda bile aleyna tilki gibi gözüküyo bilmiyosan öğren teknoloji gelişti

Sakatlığına da inanmadım yalan mı söyliyim

Her milli ara öncesi sakatlandım ayağı yaptığı için yalancı çoban hikayesine döndü durumu
Bana teknoloji öğret sametim

Geçmiş olsun kral.Formsuzda olsa psikolojik üstünlüktü.Dün Osimhen 2 Gol attığında bile hat - trick yapma şansı varken İcardi'ye paslar attı.Maç'tan sonra İcardi'yi merak ettiğini söyledi.Taraftarın aşkı 1 adam.Kral'ın geri dönüşü de iyi olacak bence..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt