#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoların filtreli olduğunu hala düşünüyorum,wanda bile aleyna tilki gibi gözüküyo bilmiyosan öğren teknoloji gelişti

Sakatlığına da inanmadım yalan mı söyliyim

Her milli ara öncesi sakatlandım ayağı yaptığı için yalancı çoban hikayesine döndü durumu
Sen dünkü sakatlığını da numara olduğunu düşünüyordun

Seneye döner takıma. Tabii ne durumda döneceğini bilemediğimiz için önüne 1 tane sağlam santrafor almak gerekir

bu sakatlık Galatasaray’daki geleceğini de değiştirdi bence. sene sonu muhtemelen ayrılacaktı fakat sakatlık faktörü ve camianın bu dönem içindeki desteği Galatasaray forması altında geçireceği süreyi uzatmış olabilir.

Sözleşme uzatma haberlerini görebiliriz bu süreçte.

Icardi hiçbir zaman 'basıp gidecek' tarzda bir forvet değildi. Adam bildiğin teknik bir striker. Bu yüzden bu sakatlığın onu pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Üst fiziğini biraz geliştirirse daha yavaş ama güçlü bir oyuncu olarak, tekniğiyle yine çok iyi işler yapabilir. Golcüysen, golcü kalırsın. Bacağın kopsa bile.

Üzdü be

Kafayi sifirlayip insana benzeyen biriyle iliskiye baslayip hayatini duzene sokar, calisir ve 2-3 yil katki verir umarim

Öncelikle geçmiş olsun. Sezon sonu da güzelce vedalaşmak lazım diyorum. 30 yaşını geçmiş, fiziksel olarak veteran oyuncu zihniyetiyle yaşayan, çapraz bağları kopmuş oyuncu ile yıllık 10 milyon Euro maaş ile devam etmek mantiksizliktır. Muslera, mertens ve ıcardi'ye güzel bir uğurlama yaparak vedalaşmak gerekiyor sezon sonu.

1731061602512.webp

Ah be kral

İnşallah eskisinden daha iyi dönersin, eksikliği çok hissedilecek bu sene

Bizden 4-5 milyon aliyo,gerisini sponsor veriyo.ve bu parayida hakediyo.dunyada cezasahasinda en iyi bitiricilerden biri olan adamı sizin boş sözleriniz yüzünden 31-32 yaşında gondermeyecegiz.Galatasarayli gibi davranın artik biraz.neye sahip olduğunuzun farkında değilsiniz kör gözlüsunuz

Son dönem performansını çok eleştirdim, yeteri kadar çalışmadığını ve sahada her şeyini vermediğini düşünüyordum ama şu sakatlık canımı çok sıktı. 2022 yılında başlayan dominasyonumuzun saha içi ve dışında Erden Timur ve Okan Buruk'la birlikte baş mimarlarından. Çok daha iyi şekilde geri dönecektir kral.

Acayip üzdü beni ya. Geçen sezon ortasından ve bu sezon devam eden performansına bayılmıyordum ama Icardi abi bu adam ne zaman şimdi bir şey yapar, Icardi bu maç farkını koyar dediğimiz hemen hemen her maçta o tabelayı yaptı. Şampiyonluk maçlarında, derbilerde hepsinde izi var bu hissi bize verdiği kadar rakibe de verip, yaşatıyordu. Oyunu az çok vs bunlar hepsi tartışılabilir ama çok önemli bir değer kaybettik maalesef ne diyeyim keşke bu maçı kaybetseydik de bu sakatlık olmasaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt