Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Su yorumu yapacak kadar gozu donmus bi utanmaza cevap vermeyecegim tabİi ki.
Verme birader. Senin gibi biatçıların vereceği boktan cevaplara ihtiyacım yok zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su yorumu yapacak kadar gozu donmus bi utanmaza cevap vermeyecegim tabİi ki.
Bu adam değişik bir adam. Mümkün değil diyemiyor insanAdamin capraz baglari kopmus,nasil hala koltuk degnekleri olmadan ayaginin üstüne basiyor inanilir gibi degil
Agrisi az galiba yoksa mümkün degil
Acaba bu yüzden erken dönebilir mi
Video attı yürüyor manyak,bana var bisey gibi geliyor iyi anlamda biseylerBu adam değişik bir adam. Mümkün değil diyemiyor insan
Bunun ağrı eşiği yüksek büyük ihtimalleVideo attı yürüyor manyak,bana var bisey gibi geliyor iyi anlamda biseyler
Bakalım,ben şu an iyi hissediyorum cabucak döneceğine dair.kolay kolay da yanılmam.cunku genelde kötü hissederim ve çıkar.iyileri de çok az hissediyorumBunun ağrı eşiği yüksek büyük ihtimalle
Hadi uza git bi buyuk ac dun gs kaybetmedi diyeVerme birader. Senin gibi biatçıların vereceği boktan cevaplara ihtiyacım yok zaten.
İdmansızlıkla bağ kopmasının bi alakası var mı acaba üstadBu arada kopma nedenleri
Ekli dosyayı görüntüle 267674
hemen hemen her yer ani hareket ya da darbe diyorİdmansızlıkla bağ kopmasının bi alakası var mı acaba üstad
Yoksa tamamen ters hareketle mi alakalı
Uzmanına sormak lazım tabi lakin kaslarını güçlü tutmak, çevikliğini yeteri düzeyde tutmak gibi şeylerle de alakalı olması lazım büyük ihtimalle. Çünkü sokaktan 10 kişi topla sahada futbolcu hareketlerini yaptır çoğu ilk hareketlerinde sakatlanır fiziki durumlarından dolayıhemen hemen her yer ani hareket ya da darbe diyor
Uzmanına sormak lazım tabi lakin kaslarını güçlü tutmak, çevikliğini yeteri düzeyde tutmak gibi şeylerle de alakalı olması lazım büyük ihtimalle. Çünkü sokaktan 10 kişi topla sahada futbolcu hareketlerini yaptır çoğu ilk hareketlerinde sakatlanır fiziki durumlarından dolayı
tıp acilen gelişmeli.2 haftaya döner
uzaylılar derhal gelip bizimle tıp bilgilerini paylaşmalı. karşılığında bütün dünya liderlerini alabilirlertıp acilen gelişmeli.