#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ dizmiş hay ananı, şimdi farkettim
1731094180099.webp

Ön çaprazı kopart menisküsü yırt, ayakta dur kendi başına yürü. Biyonik misin sen kardeşim

ya merak ettiğim bir şey var

icardi yerdeyken sedye falan gelirken kaleci ve tottenhamlılar haricinde bizim takımdan neden kimseler yoktu - hatırlamadığımdan soruyorum.

ya merak ettiğim bir şey var

icardi yerdeyken sedye falan gelirken kaleci ve tottenhamlılar haricinde bizim takımdan neden kimseler yoktu - hatırlamadığımdan soruyorum.
Bizimkiler yorgunluktan mabadlarından soluyordular o dakikalarda gitmeye üşenmişlerdir ve ciddi birşey olduğunu anlamamışlardır. Osimhen de oyunda değildi

Ayakta durmasi yurumesi anlamsiz, ben kopuk capraz baglar ile mac oynadim. Sadece ani haraketlerde dizde kontrolsuz bosluga dusme hissi oluyor ve aci verici kisa bir agri oluyor.

Yapmasi gereken:

1. Ameliyattan once odem inecek
2. Kaslari guclendirecek
3. Ameliyattan sonra 3 hafta bir alet veriyorlar haraketlilik geri geliyor dize
4. PRP
5. Ameliyattan 1 ay sonra 4 haftalik gunluk 2 saat yuzme
6. 8-10 hafta arasi yuruyus
7. 11-14 hafta arasi duz kosu ve guclendirme
8. 15-17 hafta arasi kosu & sprint
9. 18 hafta sonra ilk antreman

En iyi ihtimal bu, 5 ay.

Normalde bunu 1-2 ay daha uzatiyor doktorlar ama bu Icardiye bagli. Bazi vucutlar daha iyi tepki veriyor. Ama disiplin anahtar kelime, cok isterse en erken Mart ayinda antremana cikar.

Burda da mental olarak korkudan diger bacaga cok yuk bindiriyor insan. Sonra malesef o diger dizde menuskus ve/veya baglar kopuyor. Ya da arka adeleden kas alindigi icin caprazi iyilestirmede arka adele gidiyor.

Zaten yirtici degil, 32-35 yas arasi kendine iyi bakarsa futbola devam eder. Ama son bir senede kendine iyi bakmayan adam bakar mi orasi artik motivasyona bagli.

Bu deli bir bakıyorsun şubatta oynuyor golleri takır takır atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt