#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezel’in eyşandan vazgeçememesi gibi bir durum yaşıyor. Hem seviyor hem nefret ediyor.

Bunun wanda ile olayı farklı yerlere gitmeye başladı. Bu kadar para bağladığımız adam bu kadının peşinden gitmeye devam edecekse güzelce vedalaşmak gerekiyor.

Bi de bu herifin adli olaylarıyla mı uğraşıcaz

Kadının evini basıp alıkoyma,zorbalık gibi durumlar varsa atın içeri gitsin

Arjantinde istanbul sözleşmesi var mı @Recep İçfındık

Bi de bu herifin adli olaylarıyla mı uğraşıcaz

Kadının evini basıp alıkoyma,zorbalık gibi durumlar varsa atın içeri gitsin

Arjantinde istanbul sözleşmesi var mı @Recep İçfındık
alıkoyma, zorbalık gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. performansını beğenmediğin oyuncu için bu tavırların hoş değil.

Olabilir normal şeyler, abartmamak lazım.

l gante malı kendini vurduracak adama

Mauro'mun vardır bir bildiği. Çocukları alıp İstanbul'a getirmek istemesi de normal ve haklı bir durum.

Arkandayız kral.

alıkoyma, zorbalık gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. performansını beğenmediğin oyuncu için bu tavırların hoş değil.
Varsa dedim ne biliyim var mı yok mu

Sevmek ya da sevmemek değil 1 kadın böyle bir durumla karşı karşıya kalıyosa kadından taraf oluruz tabi ,icardiyi seviyoruz diye "sanmıyorum" diyip geçecez mi

Marcaoyu keremden daha çok seviyodum yaptığı hareket yanlıştı sözleşmesini feshedin dedim,olayları şahıslara göre değerlendirmeyen bana olayları şahıslara göre değerlendiren sen mi akıl veriyorsun

Neymiş sanmıyormuş,aynı haberin kahramanı mhy ve eşi olsa atın içeri derdin

Yanlış olan sen doğru olan beni düzeltmeye çalışıyo komediye bak

Hiç kusura bakmayın ama bu olayların çıkmasında ıcardi'in de suçu var. Kardeşim kadını salsan zaten ne yaparsa yapsan bir anlamı kalmayacak. sen kovalarsan, bu ilgi manyağı kadında her türlü pisliği yapacaktır.

Sevmek ya da sevmemek değil 1 kadın böyle bir durumla karşı karşıya kalıyosa kadından taraf oluruz tabi ,icardiyi seviyoruz diye "sanmıyorum" diyip geçecez mi

Marcaoyu keremden daha çok seviyodum yaptığı hareket yanlıştı sözleşmesini feshedin dedim,olayları şahıslara göre değerlendirmeyen bana olayları şahıslara göre değerlendiren sen mi akıl veriyorsun

hayatta her ihtimal var yapabilir de ama yapmamıştır, sanmıyorum dememin sebebi bu. ama senin bunları düşünüyor olman niyetini belli ediyor. çok akıllısın "varsa"ymış.

Fbli trollerinin haberi ile varsa diye yorum yapmak bana yanlış geliyor. Aynı troller kimler hakkında ne yanlış haberler yaptılar. En basit örnek Erden Timur hakkında yapılan yalan haberler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt