Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.544
- 11.510
- 1.473
Ezel’in eyşandan vazgeçememesi gibi bir durum yaşıyor. Hem seviyor hem nefret ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alıkoyma, zorbalık gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. performansını beğenmediğin oyuncu için bu tavırların hoş değil.Bi de bu herifin adli olaylarıyla mı uğraşıcaz
Kadının evini basıp alıkoyma,zorbalık gibi durumlar varsa atın içeri gitsin
Arjantinde istanbul sözleşmesi var mı @Recep İçfındık
Gözaltı yok uzaklaştırma aldıracak belli ki, adam çocuklarının derdinde zaten karı marı umrunda değil
Varsa dedim ne biliyim var mı yok mualıkoyma, zorbalık gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. performansını beğenmediğin oyuncu için bu tavırların hoş değil.
hayatta her ihtimal var yapabilir de ama yapmamıştır, sanmıyorum dememin sebebi bu. ama senin bunları düşünüyor olman niyetini belli ediyor. çok akıllısın "varsa"ymış.Varsa dedim ne biliyim var mı yok mu
Sevmek ya da sevmemek değil 1 kadın böyle bir durumla karşı karşıya kalıyosa kadından taraf oluruz tabi ,icardiyi seviyoruz diye "sanmıyorum" diyip geçecez mi
Marcaoyu keremden daha çok seviyodum yaptığı hareket yanlıştı sözleşmesini feshedin dedim,olayları şahıslara göre değerlendirmeyen bana olayları şahıslara göre değerlendiren sen mi akıl veriyorsun
Neymiş sanmıyormuş,aynı haberin kahramanı mhy ve eşi olsa atın içeri derdin
Yanlış olan sen doğru olan beni düzeltmeye çalışıyo komediye bak
Fbli trollerinin haberi ile varsa diye yorum yapmak bana yanlış geliyor. Aynı troller kimler hakkında ne yanlış haberler yaptılar. En basit örnek Erden Timur hakkında yapılan yalan haberler.Varsa dedim ne biliyim var mı yok mu
Sevmek ya da sevmemek değil 1 kadın böyle bir durumla karşı karşıya kalıyosa kadından taraf oluruz tabi ,icardiyi seviyoruz diye "sanmıyorum" diyip geçecez mi
Marcaoyu keremden daha çok seviyodum yaptığı hareket yanlıştı sözleşmesini feshedin dedim,olayları şahıslara göre değerlendirmeyen bana olayları şahıslara göre değerlendiren sen mi akıl veriyorsun
Neymiş sanmıyormuş,aynı haberin kahramanı mhy ve eşi olsa atın içeri derdin
Yanlış olan sen doğru olan beni düzeltmeye çalışıyo komediye bak