#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bütün bunların sakatlıktan sonraki gün olması ve icardinin olayı toparlamak için gitmesi hiç kuşkulandırmıyor mu sizi? Bu nasıl bir denk geliş acaba.

40 yaşında 5 çocuklu karı. O kadar da olsun.
Evlerden ırak aman aman tu tu tu

Gc2bealX0AEchSy.webp

karı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadın ve torbacı sevgilisi bir yerde bizim taraftara denk gelir, suratına tükürürler

karıyı kayda alması delil için, avukatı ile konuşmalarını paylaşmış instada.

wanda eve geldi, sütlü tahıl yaptı hatta bize de ikram etti diyor. anlaşılan acıktığı için geldi yeyip valizini alıp gider diye düşünmüş. sonrasında avukatına, her hareketini kaydediyorum delil olsun her ihtimale karşı demiş.

daha yavuklusu eve gelmeden öncesinden bahsediyor. yavuklusu geldiğinde de kaydı var, valize yardım edeceğini düşünmüş. ama daha sonra wanda duşa girmiş, kuaför servisi (muhtemelen eve geliyor kuaför) vs gibi şeylerle uğraşmış. yani bi türlü adamın evinden gitmek bilmemişler. kısaca özet olarak böyle.

düzeltme: kenny sevgilisi değilmiş wandanın, arkadaşıymış. ben tanımıyorum sevgilisini de arkadaşını da

Son düzenleme:
karıyı kayda alması delil için, avukatı ile konuşmalarını paylaşmış instada.

wanda eve geldi, sütlü tahıl yaptı hatta bize de ikram etti diyor. anlaşılan acıktığı için geldi yeyip valizini alıp gider diye düşünmüş. sonrasında avukatına, her hareketini kaydediyorum delil olsun her ihtimale karşı demiş.

daha yavuklusu eve gelmeden öncesinden bahsediyor. yavuklusu geldiğinde de kaydı var, valize yardım edeceğini düşünmüş. ama daha sonra wanda duşa girmiş, kuaför servisi (muhtemelen eve geliyor kuaför) vs gibi şeylerle uğraşmış. yani bi türlü adamın evinden gitmek bilmemişler. kısaca özet olarak böyle.

Ne kadar pis bir kadın olduğunu sonunda görmüştür umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt