#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin bu adama büyü yaptı bu kadın, tabi dünyadaki en iyi üfürükçülerin Türkiye'de olduğunu bilmiyordu. Türkiye de okudu üflediler İcardi abimize ve gözü açıldı. Yoksa bu boy, endam, yakışıklılık böyle bir tipe bakabilir hatta taparcasına sevebilir mi ya ?

karıyı kayda alması delil için, avukatı ile konuşmalarını paylaşmış instada.

wanda eve geldi, sütlü tahıl yaptı hatta bize de ikram etti diyor. anlaşılan acıktığı için geldi yeyip valizini alıp gider diye düşünmüş. sonrasında avukatına, her hareketini kaydediyorum delil olsun her ihtimale karşı demiş.

daha yavuklusu eve gelmeden öncesinden bahsediyor. yavuklusu geldiğinde de kaydı var, valize yardım edeceğini düşünmüş. ama daha sonra wanda duşa girmiş, kuaför servisi (muhtemelen eve geliyor kuaför) vs gibi şeylerle uğraşmış. yani bi türlü adamın evinden gitmek bilmemişler. kısaca özet olarak böyle.
Eve gelen de gay arkadaşı, torbacı gelse icardi almazdı döverdi

Eve gelen de gay arkadaşı, torbacı gelse icardi almazdı döverdi
öyle mi bilmiyorum gelenin kim olduğunu sadece o sarı kafalı yavuklusu olduğunu tahmin ettim. şuanda türkiyede daha çok konuşuluyor burda herhangi bir gündem değil. türk basınından ne görürsem o.

wandanın sevgilisini dahi tanımıyorum. yani kenny dediği sevgilisi değil mi?

buradan da dönersen kafana koyim senin icardi

karıyı kayda alması delil için, avukatı ile konuşmalarını paylaşmış instada.

wanda eve geldi, sütlü tahıl yaptı hatta bize de ikram etti diyor. anlaşılan acıktığı için geldi yeyip valizini alıp gider diye düşünmüş. sonrasında avukatına, her hareketini kaydediyorum delil olsun her ihtimale karşı demiş.

daha yavuklusu eve gelmeden öncesinden bahsediyor. yavuklusu geldiğinde de kaydı var, valize yardım edeceğini düşünmüş. ama daha sonra wanda duşa girmiş, kuaför servisi (muhtemelen eve geliyor kuaför) vs gibi şeylerle uğraşmış. yani bi türlü adamın evinden gitmek bilmemişler. kısaca özet olarak böyle.

Yakında icardi katil olur gibi.

öyle mi bilmiyorum gelenin kim olduğunu sadece o sarı kafalı yavuklusu olduğunu tahmin ettim. şuanda türkiyede daha çok konuşuluyor burda herhangi bir gündem değil. türk basınından ne görürsem o.

Kankası o. Türkiyeye de getirmişti eskiden

Anladığım kadarıyla bu apartmanda çıkarılma ve orada yapmadığı şeyleri yaptı dendiği için yapmadığı şeylerle suçlanmamak amacıyla bu yola başvurmuş.

Değil.

silmiş her şeyi, hikaye kalmamış.

sonuç olarak wanda denilen şirretin adamın evinden gitmediğini, adama salça olduğunu öğrenmiş olduk.

Sevgilisi değil. nonoş 1 dostu habire yanında takılıyor

5 dk birakıyor kayit alsınlar diye sonra siliyor zaten storysinde de söylemiş
evet gördüm

Sevgilisi değil. nonoş 1 dostu habire yanında takılıyor

ne bileyim knk hepsi sarı kafa, çocuğu da görmüştüm bi videoda bunun gibiydi. bu tarz sarı kafa keko çok memlekette.

o benim kendi yorumumdu kusura bakmayın, wandanın sevgilisi olduğunu kişisel olarak yorumladım, bu konudaki bilgisizliğimi hoşgörünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt