#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eee millet icardi olmayınca uçarız kaçarız dedi. yalan mıydı
Kim dedi bilmiyorum ama yalanmış demek ki. Ben Mertens’in kesilip İcardi’nin biraz daha geride 10 numara gibi oynayıp Osimhen’i beslemesi gerektiğini söylemiştim. Hoca da öyle kullanıyordu zaten. Sahada varlığı bile yetiyormuş kralın

Doğru koşuları oyuncuları üstüne çekmesi bile rakip savunmayı dağıtıyordu

Takımın hücum gücü olmadığında yüzde 30 düşüyor.

Sakatlığı öncesi burada yazılanları hatırlıyorum, maalesef nankörler demiştim ve şu an onları yazanlar pişman durumda. Kendisi büyük futbolcudur diğerleri ancak iyi futbolcu olabilir. Kızları ile güzel bir 5-6 ay geçirip umarım değeri bir daha unutulmayacak üzere bilinerek geri dönecektir, yapılacak daha çok iş var...

Sakatlığı öncesi burada yazılanları hatırlıyorum, maalesef nankörler demiştim ve şu an onları yazanlar pişman durumda. Kendisi büyük futbolcudur diğerleri ancak iyi futbolcu olabilir. Kızları ile güzel bir 5-6 ay geçirip umarım değeri bir daha unutulmayacak üzere bilinerek geri dönecektir, yapılacak daha çok iş var...
Buyuk futbolcu olduguna itiraz eden yok ki
Ama fiziken bur turlu hazir olamamasi elestirildi
Bu konuda hakliydikta senelik 10 milyon euro verdigimiz oyuncu sezon basi kampida gordu

Ama o ilk geldigindeki fiziki kalitesinin hep %30 unu filan oynuyordu yoksa kalitesi klasi dunya standartlarinin uzerinde zeki topcu bitirici topcu

Azicik ozel hayatini toplasa fizigide toplanir
Boyle forvet daha turkiyeye gelmez

Şut çekerken kendisinin verdiği rahatlığı kimse veremiyor.

Kendisinin sahadaki varlığı her şeye rağmen muazzam bir psikolojik üstünlük yaratıyordu.

Osimhen muazzam ötesi bir futbolcu ancak kaleciyle karşı karşıya olduğu pozisyonda aha kaçıracak galiba dedim içimden

İcardi’nin bitiriciliği dünyada ilk 3’e girer

Ve maalesef kendisi olmadığında ciddi anlamda saha içi lider eksikliğimiz bulunuyor

Eskikliği hayvan gibi hissedilmekte.

Eksikligi falan hissedilmiyor zaten bundan once de oyle duzenli oynamiyordu bir vardi bir yoktu hatta oynadigi maclarda da elestiriliyordu hazir degil kendine bakmiyor falan gibilerden.

Sozlesmesi dondurulmali.Oyuncular profesyonel ama kuluplerde daha da profesyonel kurumlardır.Gereken yapilmali sozlesme dondurulmali.

Arjantinde geziyormus sanirim cok gezmesin arjatntn kendisinden pek haz etmiyor birinin saldirisina falan ugrar mazallah.Bizim ulke daha guvenli

Eksikligi falan hissedilmiyor zaten bundan once de oyle duzenli oynamiyordu bir vardi bir yoktu hatta oynadigi maclarda da elestiriliyordu hazir degil kendine bakmiyor falan gibilerden.

Sozlesmesi dondurulmali.Oyuncular profesyonel ama kuluplerde daha da profesyonel kurumlardır.Gereken yapilmali sozlesme dondurulmali.
Sözleşme dondurma diye birşey yok çünkü TFF talimatlarına göre yabancı sayısında yine kontenjan kaplıyor. Yabancı kontenjanda yer açmak için sözleşme fesih etmen gerekiyormuş. Geçelim yani bunu.

Ayrıca o profil resmini niye yaptın ki?

Sözleşme dondurma diye birşey yok çünkü TFF talimatlarına göre yabancı sayısında yine kontenjan kaplıyor. Yabancı kontenjanda yer açmak için sözleşme fesih etmen gerekiyormuş. Geçelim yani bunu.

Ayrıca o profil resmini niye yaptın ki?
Söylemek istediği lisans çıkarmama sanırım. Ama o eskidendi galiba. Şimdi yaptığın sözleşme sayısı kadar yabancın var sayılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt