Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.055
- 101.275
- 5.238
şu an böyleyim zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an böyleyim zaten
Kim dedi bilmiyorum ama yalanmış demek ki. Ben Mertens’in kesilip İcardi’nin biraz daha geride 10 numara gibi oynayıp Osimhen’i beslemesi gerektiğini söylemiştim. Hoca da öyle kullanıyordu zaten. Sahada varlığı bile yetiyormuş kralıneee millet icardi olmayınca uçarız kaçarız dedi. yalan mıydı
Buyuk futbolcu olduguna itiraz eden yok kiSakatlığı öncesi burada yazılanları hatırlıyorum, maalesef nankörler demiştim ve şu an onları yazanlar pişman durumda. Kendisi büyük futbolcudur diğerleri ancak iyi futbolcu olabilir. Kızları ile güzel bir 5-6 ay geçirip umarım değeri bir daha unutulmayacak üzere bilinerek geri dönecektir, yapılacak daha çok iş var...
Sözleşme dondurma diye birşey yok çünkü TFF talimatlarına göre yabancı sayısında yine kontenjan kaplıyor. Yabancı kontenjanda yer açmak için sözleşme fesih etmen gerekiyormuş. Geçelim yani bunu.Eksikligi falan hissedilmiyor zaten bundan once de oyle duzenli oynamiyordu bir vardi bir yoktu hatta oynadigi maclarda da elestiriliyordu hazir degil kendine bakmiyor falan gibilerden.
Sozlesmesi dondurulmali.Oyuncular profesyonel ama kuluplerde daha da profesyonel kurumlardır.Gereken yapilmali sozlesme dondurulmali.
kendıne bakmayıp sakatlanan adamı mı arayacagız
napacaktı bu mac oynasa
Söylemek istediği lisans çıkarmama sanırım. Ama o eskidendi galiba. Şimdi yaptığın sözleşme sayısı kadar yabancın var sayılıyor.Sözleşme dondurma diye birşey yok çünkü TFF talimatlarına göre yabancı sayısında yine kontenjan kaplıyor. Yabancı kontenjanda yer açmak için sözleşme fesih etmen gerekiyormuş. Geçelim yani bunu.
Ayrıca o profil resmini niye yaptın ki?
Aynen o, sözleşmeyi fesih etmediğin sürece ekstra yabancı alma şansı yokSöylemek istediği lisans çıkarmama sanırım. Ama o eskidendi galiba. Şimdi yaptığın sözleşme sayısı kadar yabancın var sayılıyor.