#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen Arjantin Salta eyaleti sokaklarında yürürken bir tane Galatasaray formalı birini gördüm. durdurup durdurmama konusunda tereddütte kaldım. neyse rahatsız etmeyim dedim. Ancak tam yanımdan geçerken şeytan dürttü ve durdurdum. Brezilyalı bir turistti. formayı Türkiye'den aldığını söyledi.

uzaktan görünce tabi hemen tanıdım formayı ve telefonu açıp video çekmeye başladım. Tüyleri diken diken etti. kendi halkının bile bilmem ne ettiği taşra bir eyalette bir gs formalı turist, hem de onun bana denk gelmesi inanılmaz bir olasılıktı.

Screenshot_20241215_101000_Instagram.webp

Bu herifin diziyle ilgili foto düşmedi mi yav. Discolarda öpüştü falan deniliyor.

Geçen Arjantin Salta eyaleti sokaklarında yürürken bir tane Galatasaray formalı birini gördüm. durdurup durdurmama konusunda tereddütte kaldım. neyse rahatsız etmeyim dedim. Ancak tam yanımdan geçerken şeytan dürttü ve durdurdum. Brezilyalı bir turistti. formayı Türkiye'den aldığını söyledi.

uzaktan görünce tabi hemen tanıdım formayı ve telefonu açıp video çekmeye başladım. Tüyleri diken diken etti. kendi halkının bile bilmem ne ettiği taşra bir eyalette bir gs formalı turist, hem de onun bana denk gelmesi inanılmaz bir olasılıktı.

Ekli dosyayı görüntüle 270738
Agabey affına sığınarak her an dayak yiyecekmişsin gibi gözüküyor

Ben gol attığında İCARDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ diye bağırmayı çok özledim.

Başkalarının attığı gol o keyfi tam vermiyor.

Hagi'nin gollerinden aldığım keyfin tatminin neredeyse benzerini yaşatıyordu.

Çok özledik pezoyu

GS tarihinde de benim için net 3. sıradadır ikoniklik açısından

Metin Oktay
G. Hagi
M. İcardi

Bitiricilik anlamında Türkiye de rakibi yok .
Fizik olarak iyi olsa zaten bizim lige gelmezdi.
Geçen sene de ilk sezonu kadar iyi olmasa da sonlara doğru açılmıştı bu sezon erken kapattı sezonu.
Geri dönüşü Nisan sonunu bulacak ise bir forvet kesinlikle alınmalı birde yerli yedek santrfor bulmak lazım.

Saha dışında lanet kadın, saha içinde Okan kariyerini bitirdi adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt